Kinoteātrī “Kino Bize” atgriežas Bērnu rīti

Atsākoties kino sezonai, kinoteātrī “Kino Bize” katru otro svētdienu norisināsies BĒRNU RĪTI. Pirmais no tiem 12. septembrī plkst. 11:00, kad uz lielā ekrāna tiks rādīta jaunā animācijas filma “Dullā vista Turu”. Pēc filmas apmeklētāji aicināti uz tematiski saistītu radošo darbnīcu. Laipni lūgti kā mazi, tā arī lieli skatītāji, lai kopā veidotu atmiņā paliekošu kino pieredzi!

Turu nav parasta vistiņa – viņa nedēj olas un izskatās neparasti, tādēļ kļuvusi par apsmieklu citām vistām. Kad bijusī mūzikas skolotāja Izabella pieņem Turu uz dzīvi savā fermā, viņa atklāj, ka Turu saprot cilvēkus, runā viņu valodā un turklāt skaisti dzied. Taču Izabella nonāk slimnīcā un Turu nu dodas piedzīvojumā, lai viņu atrastu. Ceļā vistiņa sastop cirka trupu un kopā ar to izveido satriecošu priekšnesumu. Panākumi un slava nekavē talantīgās vistiņas Turu apņēmību atrast savu draudzeni.

Radošajā darbnīcā pēc seansa bērniem būs iespēja izveidot pašiem savu cirka trupu – atlētiskus un krāšņus gaisa vingrotājus, kurus pēc tam ņemt līdzi uz mājām.

Lūdzam ievērot: apmeklējot kinoteātri, personai jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19, vīrusa pārslimošanas faktu vai negatīvu Covid-19 testu. Ierobežojumi attiecas uz pieaugušajiem un bērniem, kas vecāki par 12 gadiem. Pasākuma vietā jālieto sejas maska un jāievēro droša distance no pārējiem apmeklētājiem.

Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī, kā arī iepriekšpārdošanāFilma tiks izrādīta latviešu valodā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar