Ar jauniem dalībniekiem pie skatītājiem atgriežas šovs “Balss maskā”

Jau 25. februārī pie TV3 skatītājiem ar jaunu sezonu un jaunām, košām maskām atgriežas grandiozākais minēšanas šovs “Balss maskā”. Skatītājus šajā sezonā sagaida 13 slavenības, kuru identitāte tiek rūpīgi turēta noslēpumā, kā arī 11 pavisam jaunas maskas – Lapsa, Sams, Princese, Slaims, Mutants, Sirds, Papagailis, Kokteilis, Bebrs, Burvis un Virtulis. Šova vadītāja lomā arī šosezon redzēsim harizmātisko aktieri Gintu Andžānu.

Divas maskas piedzīvos atgriešanos šovā – gada sākumā skatītājiem bija iespēja balsot par kādu no aizvadītajās sezonās redzēto masku, kuru viņi vēlētos šovā redzēt vēlreiz. Lielāko skatītāju atbalstu un atgriešanos šovā piedzīvos Fēnikss un Planēta. Detektīviem un skatītājiem būs jāmēģina atšķetināt, kas zem šīm maskām būs paslēpies šosezon.

Izmaiņas gaidāmas arī detektīvu sastāvā. Līdzās Baibai Sipeniecei-Gavarei, Samantai Tīnai un Jānim Krīvēnam jeb Krivenchy, šosezon radošajai detektīvu komandai pievienosies Mārtiņš Spuris, kurš savulaik bijis gan šova vadītājs, gan arī aizvadītajā sezonā slēpās zem Šaha karaļa maskas. “Kad biju šova vadītājs, varēju vērot visu notiekošo – detektīvus, maskas – no malas un ar zināmu atslābumu. Kad zem maskas biju pats, izjutu, cik patiesībā grūti ir noslēpt savu identitāti, maskējot ķermeņa kustības un balsi. Cik ārkārtīgi karsti ir zem maskas pēc uzstāšanās! Tagad, kad esmu detektīvs, centīšos šīs zināšanas likt lietā, un ceru, ka izdosies nolasīt, kurš vairāk aizelsies, kurš mazāk, kurš pieredzējis skatuves meistars, kurš profesionālis citā jomā. Skaidrs ir viens – zinot, kā gājis iepriekšējās sezonās, zem maskas var būt jebkurš,” atklāj Mārtiņš Spuris.

Iepazīsties ar jaunajām maskām un atklāj pirmos pavedienus par tām jau tagad!

Šiverīgā Lapsa ir tāda maskēšanās meistare, ka daži viņu var pat nepamanīt. Daudzi domā, ka nemaz nezina, kā skan Lapsas balss, kaut Lapsai tā ir gan dziedamā, gan runājamā, gan smejamā. Lapsas brends ir pati Lapsa. Nekad nebūs šalle ap cita pleciem un vienmēr atradīs veidu, kā kļūt par īstu biznesa haizivi… vai biznesa Lapsiņu.

Sams ir dziļo un tālo Daugavas ūdeņu peldētājs, viņam ir multipotenciālas spuras, kas šo ūdens zvēru vienmēr ved pie jauniem izaicinājumiem. Te var pamieloties, te pačalot kā tāds strautiņš. Sams ir ilgdzīvotājs, tādēļ zina visu par to, kas ir bijis. Par to, kas būs, vēl tik pārliecināts nav, taču vienmēr gatavs likt lietā savas Sama intuīcijas ūsas!

Princese nav nekāda Bārbija. Vai arī ir, ja skatāmies uz to caur mūsdienu acīm. Jauka, sirsnīga un vienmēr gatava pareģot jaunākās pavalstnieku dzīves tendences. Taču Princese nav ar pliku roku ņemama – draudzīga, taču sirdī feministe un visa labā aizstāve. Ja vajadzēs, kāps ārā no karietes un riteni pieskrūvēs pati.

Slaims nav slīmests, bet pastaipīties patīk. Bez Slaima nav laimes! Kad pie apvāršņa parādās Slaims, acis mirdz kā lieliem, tā maziem. Prožektoru gaismās Slaims bārsta savus gliterīšus un labprāt no ēnu puses gaismā aicina arī citus slaimotājus, jo labi zina, cik grūti just Slaima laimi, esot citu mošķu ēnā.

Mutants ir lāga čalis, kas kopā salikts no saviem lielajiem piedzīvojumiem un dzīves pieredzēm. Zina, ko nozīmē mēģināt sekot līdzi laikam, jo reiz ir dzīvojis pagātnē. Multimāksliniekam Mutantam patīk dzirdēt citus, bet labprāt ir arī sadzirdēts pats. Dzīvē viss labais Mutantam nāk pa trim, un uzvaras itin nemaz nav svešs koncepts.

Daudzi varbūt savās sirdsbalsīs neieklausās, taču šajā Sirds balsī ieklausās gan. Sirds nekad nepukst, ja runājam par čīkstēšanu. Tā dauzās straujā ritmā, lai mēs to sadzirdētu savās dvēselēs un arī ikdienas gaitās. Prot atsijāt zvaigznes no parastiem akmeņiem un savus radu rakstus tin klusi un bez liekiem zibšņiem.

Papagailis ir savā īstajā vietā. Kā jau lidotājs, pieradis uz citiem skatīties no tālienes, taču nekad no augšas. Citi ne vien apbrīno Papagaiļa krāsaino dabu, bet labprāt arī klausās viņa dziesmā. Draudzīgs un vienmēr atvērts čalām. Ļoti patīk šiverēties pa savu džungļu dārzu un brīvos brīžos mazliet arī pastaipīties.

Kokteilis ir kārtīgs mikslis. Var būt veselīgs smūtijs vai sildošs stiprais dzēriens. Pielāgojas apstākļiem, jo to pieprasa Kokteiļa daba. Vispār Kokteili vislabāk var redzēt ar ausīm, un Kokteilis ir arī jautrs svētku dzēriens. Kad citi izklaidējas, Kokteilis ir savu pienākumu augstumos!

Bebrs ir švītiņš no grauzēju sabiedrības krējuma. Pat pēc astoņu stundu graužamdienas Bebram muti grūti aizvērt, taču labi vien ir, jo Bebrs visā visumā ir lādzīgs un sirsnīgs šī pasaku meža iemītnieks. Ja savās ikdienas gaitās sastapsiet Bebru, viņa viesmīlība un siltums izpaudīsies deviņu koku mielastā. Desertiņš garantēts.

Šurum-burum Burvis ir bijis jūs, ir bijis mēs, ir bijis jūs un mūs, un mēs un jūs. Kad Burvis buras, rīb visa zeme, bet kad nāk, tad mirdz mūsu acis. Patiesībā Burvis nekad nenāk viens – aiz Burvja vienmēr stāv zīmes. Burvjus mēdz atpazīt pēc zižļiem un slotām. Slota nav Burvja buramrīks, tomēr lidoņi ir daļa no Burvja esības pamatiem.

Virtulis ir apaļš un pat ļoti labi, ka tā, jo Virtuļa pasaulē apaļš vienmēr asociējas ar prieku un līksmību. Dzīvo dzīvi labu mērķu vadīts un var arī drusciņ pakust, ja savā ceļā sastop beznosacījuma mīlestību. Virtuļa džems var būt dažādos toņos – zaļos, dzeltenos. Jo raibāks Virtuļa portfolio, jo raibāka dzīve visiem Virtuļa pielūdzējiem!

Fēnikss nav no tiem pasaku putniem, kas tikai žilbina ar savām krāšņajām spalvām. Piemīt filozofa cienīga ziņkāre par to, kas lido augstāk par citiem putniem. Taču Fēnikss arī mēdz paampelēties un neuztver dzīvi pārāk nopietni. Ar saviem cālīšiem labprāt kopā vītero zaļās pļavās, bet citādi karstasinīgais putns labāk jūtas ledainākās klimata zonās.

Planēta ir nedaudz cipargalva, tādēļ savu dzīvi skaita zvaigznēs. Diennaktī Planēta ap savu asi apgriežas 75 reizes, no kurām septītajā pret viņu ir pagriezti daudzi teleskopi. 30 apļos spēj kust Planētas kodols, bet četros tā ierotē vistuvāk saulei. Laika redzēt visas debess puses Planētai pietiek vienmēr.

Seko līdzi jaunajai šova “Balss maskā” sezonai jau no 25. februāra svētdienu vakaros plkst. 20.30.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar