Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo paštaisītu tagliatelle ar brokoļiem producentam Kasparam Ansonam un Baltic Groove Orchestra mākslinieciskajam vadītājam un diriģentam Jānim Ivuškānam. 

Paštaisīta tagliatelle ar brokoļiem

3 porcijas

Pagatavošanas ilgums: 40 min

Izmaksas: 3,66 eiro (vienas porcijas izmaksas 1,22 eiro)

Nepieciešams:

Pastas mīklai:

3 vistu olas Rimi Smart

300 g miltu Rimi Smart

½ tējk. sāls Rimi.

Mērcei:

1 brokolis; 

½ – 1 citrona sula; 

2 ķiploka daiviņas; 

2 ēdamk. eļļas Rimi Smart

200 ml saldā krējuma Rimi

sāls un pipari pēc garšas;

30 g siera Formaggio Rimi

Pagatavošana

Miltus sajauc ar olām un sāli, izmīci stingrā mīklā. Mīklu ietin pārtikas plēvē un atpūtini vismaz 15 minūtes. Tad mīklu izrullē un sagriez plānās, garenās strēmelēs. Pastu vāri 30–45 sekundes verdošā ūdenī.

Sakarsē pannā brokoļu rozetes un 100 ml ūdens. Pannai uzliec vāku, lai brokoļi notvaicējas, – tās būs 2–3 minūtes. Noņem vāku un iztvaicē ūdeni. Pielej eļļu, pievieno 2 sakapātas ķiploka daiviņas. Pielej citrona sulu un saldo krējumu, pievieno sāli un piparus, iemaisi novārīto pastu un pasniedz ar rīvētu sieru.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar