Dāvana jaunietim Ziemassvētkos – viedtālrunis. Kā izvēlēties piemērotāko?

Arī jaunajā 2021. gadā Covid-19 pandēmijas dēļ turpināsim strādāt, mācīties un arī iepirkties galvenokārt attālināti, tādēļ viena no praktiskākajām un noderīgākajām dāvanām svētkos būs viedtālrunis. Tas skolēniem būs lielisks palīgs piekļuvei mācību saturam no jebkuras sev vēlamas vietas, kā arī saziņas veids ar draugiem un klases biedriem, ar kuriem šobrīd satikšanās ir liegta.

Kā lai interneta veikalu plašajos piedāvājumos izvēlas vispiemērotāko viedtālruni Ziemassvētku dāvanai? Jāsāk ar tiem faktoriem, kam telefona izvēlē vislielāko uzmanību pievērš paši jaunieši – kameras kvalitāte, viedtālruņa izturība un stilīgs dizains.

Kamera, kas spēj notvert mirkli

“Skatoties pēc pēdējo gadu tendencēm, viens no galvenajiem nosacījumiem viedtālruņa izvēlē jauniešu vidū viennozīmīgi ir kvalitatīva kamera video filmēšanai un foto uzņemšanai. Par to liecina arī populārās lietotnes Instagram, Tik Tok, Facebook un Pinterest,” norāda Samsung produktu treneris Aleksandrs Smirnovs. Arī jauniešiem labi pazīstamais sociālo tīklu satura veidotājs, Radio TEV ētera balss un pasākumu vadītājs Lauris Zalāns apliecina, ka viņš ļoti lielu nozīmi pievērš kameras izšķirtspējai un iespējai bildes un video uzreiz pārveidot sev tīkamā stilā, izmantojot paša izveidotus filtrus. “Man ir svarīgi, lai ar pāris klikšķu palīdzību jebkurā brīdī varu uzņemt labas kvalitātes video vai foto un nopublicēt to savā Youtube kanālā, Instagram vai Tik Tok. Superīga funkcija Samsung Galaxy S20 FE viedtālrunim ir arī Single Take funkcija, kas ar vienu klikšķi uzņem līdz četrpadsmit foto un video,” stāsta Lauris.

Drošība pirmajā vietā?

Kā novērots, jauniešu un vecāku domas dalās. Jaunieši lielu uzmanību pievērš tieši viedtālruņa izturībai, taču vecākiem nozīmīgs faktors ir arī datu drošība. “Man ir svarīgi, lai iegādātais viedtālrunis kalpotu pēc iespējas ilgāk un kvalitatīvāk, jo mana ikdiena ir ļoti strauja un dinamiska, un tā paiet aktīvā skrējienā starp darbu Radio Tev, sava oriģinālseriāla un īsfilmu filmēšanām platformai Youtube, pasākumu vadīšanu, kā arī satura veidošanu sociālajiem tīkliem” atzīst Lauris. Tādēļ pirms viedtālruņa iegādes viņš īpašu uzmanību pievērš tā ātrdarbībai, triecienizturībai un aizsardzībai pret putekļiem un mitrumu. Turpretī Samsung produktu treneris norāda, ka “jauniešu vecāki ļoti lielu uzsvaru liek tieši uz viedtālruņa drošības uzstādījumiem, piemēram, sejas atpazīšanas un pirkstu nospieduma sensoriem.”

Viedtālrunis kā aksesuārs

“Viedtālruņi un viedierīces mūsdienu jauniešiem ir kļuvušas par daļu no viņu identitātes. Tieši šī iemesla dēļ pašiem jauniešiem ir svarīgs ierīces pievilcīgs izskats, stilīgs dizains, lietošanas ērtums, kā arī iespēja to savienot ar citām viedierīcēm”, stāsta Aleksandrs. Ne velti viedtālruņu un to aizsargvāciņu dizaini ir teju pielīdzināmi augstākās modes aksesuāriem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar