Pašvaldība aicina Dziesmu un deju svētku apmeklētājus savlaicīgi plānot došanos uz pasākumiem

Nedēļas nogalē Rīgu pieskandinās Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku noslēguma pasākumi, kuru norises laikā gan Mežaparkā, gan Daugavas stadiona apkārtnē saglabāsies satiksmes ierobežojumi. Lai nokļūšana uz svētku pasākumiem noritētu raiti un ērti, Rīgas pašvaldība aicina došanos ceļā plānot savlaicīgi!

Apmeklētāju ērtībai uzņēmums “Rīgas satiksme” nodrošina sabiedriskā transporta papildus reisus. Lai ērti nokļūtu uz pasākumiem Mežaparka Lielajā estrādē, ir norīkoti arī vairāki pasažieru vilcieni. 

Piektdien, 7.jūlijā no plkst. 21.00 līdz 23.00 transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs Ezermalas ielas posmā no Meža prospekta līdz Stokholmas ielai; Meža prospekta posmā no Ezermalas ielas līdz Inčukalna ielai; Kokneses prospekta posmā no Siguldas prospekta līdz Meža prospektam; Viestura prospekta posmā no Meža prospekta līdz Ostas prospektam.

Tāpat minētajos Meža parka ielu posmos satiksmi ierobežos vai slēgs sestdien, 8. jūlijā no plkst. 7.00 līdz 9.00 un no plkst. 15.00 līdz ģenerālmēģinājuma beigām, kā arī svētdien, 9. jūlijā no plkst. 15.00 līdz koncerta beigām.

Visās minētajās vietās ierobežojumi neattieksies uz sabiedrisko transportu, transportlīdzekļiem ar organizatoru izsniegtām speciālām caurlaidēm un vietējo iedzīvotāju transportlīdzekļiem.

Tāpat līdz pirmdienai, 10. jūlijam satiksmei ir slēgts Ostas prospekts, izņemot izbraukšanu no Mežaparka teritorijas.

Piektdien, 7. jūlijā no plkst. 20.00  līdz koncerta beigām ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi Augšielā, Stadiona ielā un Jāņa Asara ielas posmā no Ata ielas līdz Pērnavas ielai.

Tāpat minētajās ielās transportlīdzekļu satiksmi ierobežos vai slēgs sestdien, 8. jūlijā no plkst. 20.00 līdz koncerta beigām.

Apmeklētāju ērtībai visas nedēļas garumā “Rīgas satiksme” nodrošina sabiedriskā transporta papildus reisus. Piektdien, 7. jūlijā, lai nodrošinātu pasažieriem un dalībniekiem ērtu nokļūšanu uz/no Daugavas stadiona, tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts “Centrālā stacija – Daugavas stadions”. Tāpat sabiedriskais transports no pilsētas centra uz lielākajām pilsētas apkaimēm kursēs līdz plkst. 2.00. Sīkāka informācija: riga.lv/lv/sabiedriskais-transports-un-mikromobilitate 

Pašvaldības mājaslapā ir izveidota atsevišķa sadaļa, kurā pieejama informācija par satiksmi Dziesmu un deju svētku laikā, kā arī digitāla karte, kurā atspoguļoti ieviestie satiksmes ierobežojumi. Sīkāka informācija: riga.lv/lv/satiksme-vasara    

Neskaidrību gadījumā lūdzu zvanīt Satiksmes vadības centram pa bezmaksas informatīvo tālruni 8000 3600.

TOP Komentāri

avatar