Dziedātāja Ineta Rudzīte prezentē dziesmu “Laimes pieskāriens”

Rudens vējiem kļūstot asākiem un tuvojoties Latvijas 105. dzimšanas dienai, dziedātāja Ineta Rudzīte laiž klajā dziesmu “Laimes pieskāriens”. Dziesmas komponists ir Māris Sloka. “Laimes pieskāriens” no 2023. gada 15. novembra ir pieejama gan straumēšanas vietnē Spotify, gan arī tiešsaistes platformā YouTube.

Inetas Rudzītes un Māra Slokas jaunākais kopdarbs ir tapis kā sirsnīgs atgādinājums par mīlestības nezūdošo spēku – laikā, kad visapkārt valda neziņa, ir daudz jautājumu par nākotni, pasaulei patiešām noderētu nedaudz vairāk mierinājuma un laimes. Turklāt katram no mums ir savs atšķirīgs redzējums, kas ir laime, kas ir laimes pieskāriens. Dziesmas teksta autore ir dzejniece Sandra Grīnberga.

Ineta stāsta, ka: “Dziesma “Laimes pieskāriens” vēsta par mīlestību, ilgām un atmiņām, kas caurvītas gaišām skumjām un nepārejošu prieku.”

Abi mākslinieki jau iepriekš muzicējuši kopā, iedziedot dziesmu “Man tevis nepietiks”, kas ar labiem panākumiem skan radiostacijās, tiek izpildīta koncertos un ir plaši pieprasīta straumēšanas vietnēs. Kā uzsver dziedātāja: “Sadarbība ar Māri man vienmēr bijuši svētki, gan uzstājoties kopā koncertos, gan piedaloties citos muzikālos projektos.”

Komponists Māris Sloka dalās pārdomās par abu kopdarbu, uzsverot: “Inetas balsij piemīt neparasti dvēselisks skanējums, kas spēj radīt klausītājos emocionālu pārdzīvojumu. Esmu gandarīts, ka Ineta piekrita iedziedāt tieši šo dziesmu, izstāstot stāstu tieši tā, kā esmu to iztēlojies mūzikā.”

Dziesmas aranžējumu veidojis Inetas ilggadējs skatuves partneris un ģitārists Ēriks Upenieks. Ierakstā piedalās arī mūziķi: taustiņinstrumentālists Juris Kristons un bundzinieks Miķelis Vīte.

Dziesmai “Laimes pieskāriens” radīta arī video versija, kas tapusi gleznainā vietā “Ziedlejas”, kas ļauj klausītājiem ne tikai izbaudīt Inetas vokālu, bet gūt arī vizuālo baudījumu. Ineta saka personīgu paldies Evitai Eglei par skaisto tērpu. Dziesma piedalīsies arī LTV1 raidījuma “Sirdsdziesmas” aptaujā.

Šī ir jau otrā dziesma 2023. gadā, ko laiž klajā Ineta Rudzīte, īsi pirms Starptautiskās sieviešu dienas pie skatītājiem nonāca dziesma “Kā sevi iemīlēt”. Līdz šim dziedātāja Ineta Rudzīte laidusi klajā piecus studijas albumus: “Starp rīta zvaigznēm” (kopā ar Adrianu Kukuvasu), “Baltais zieds”, “Manā varā” (Jāņa Lūsēna mūzika), “Tā diena” (dueti ar Ainaru Bumbieri) un “Atmiņas vai kas tu esi mīlestība”.

Ineta Rudzīte piedalās koncerttūrē ar nosaukumu “Manas mājas ir Latvija”, kur kopā ar citiem Latvijā iemīļotiem mūziķiem izdzied skaistākās dziesmas par Latviju. Nākamais koncerts jau šajā nedēļā – ceturtdien, 2023. gada 16. novembrī Ulbrokas Pērlē.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar