Repere BDM klajā laiž provokatīvu singlu “Mazā zina, ko grib”

Noslēpumainā pašmāju repere BDM, kura sabiedrībai joprojām nav atklājusi savu identitāti, klausītāju vērtējumam nodevusi otro singlu no sava topošā debijas albuma. Provokatīvajam un enerģiskajam skaņdarbam “Mazā zina, ko grib”, tapis arī psihodēlisks lirikas video, kurā redzama arī jaunā hip hop māksliniece. 

Otrais singls no hip hop izpildītājas BDM topošā albuma krasi atšķiras no atmosfēriskā un romantiskā singla “IG mīla”, kas tika izdots februāra vidū. Dziesma “Mazā zina, ko grib” ir rotaļīgs bengeris, kas klausītājiem ļauj iepazīt pavisam jaunas BDM personības un muzikālās pieejas šķautnes. Vienlaikus BDM norāda, ka ar šo dziesmu sevi var asociēt jebkura pašpietiekama un pārliecināta meitene, kura zina, ko grib, bet citām tā varētu kalpot par iedvesmu un iedrošinājumu ņemt kontroli pār savu dzīvi.

“Faktiski šī dziesma ir par sievietes spēku – iet, darīt un gūt panākumus. Nebūt nevienam parādā vai atkarīgai no kāda. Ar šo gribas iedrošināt meitenes turēt galvu augstu, bet standartus – vēl augstāk, turklāt ne tikai attieksmē pret apkārt notiekošo, bet galvenokārt jau pašai pret sevi,” norāda hip hop izpildītāja BDM.

Singls “Mazā zina, ko grib tapis Prime Time Records ierakstu studijā. Pie dziesmas ieraksta strādājis mūziķis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts, kurš dziesmu arī miksējis un māsterējis. Savukārt dziesmas instrumentālā pavadījuma autors ir amerikāņu producents Luke4pres.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar