Ar Daugavpils kausu rollerslēpošanā atklāta Stropu trase

Uz jaunās trases iesvētībām ieradās rollerslēpotāji no Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas un vairākām Latvijas pilsētām. Atkarībā no vecuma grupas sportisti sacentās 6, 9 un 12 kilometru distancēs. Tāpat tika veiktas rekorda sacensības viena apļa distancē.

Dalībnieku sastāvs bija ļoti spēcīgs, bet arī šajā konkurencē vairākiem daugavpiliešiem izdevās parādīt labu ātrumu. Vīriešu grupā 12 kilometru distancē uzvarēja Ingmārs Briedis no Siguldas, bet otrajā vietā ierindojās Žans Andrejevs no Daugavpils.

Junioriem Dmitrijs Ulinskis kļuva par sacensību uzvarētāju, savukārt veterāniem 9 kilometru distancē tikai pussekundi pirmajai vietai piekāpās Staņislavs Monskis. Pirmajā vietā finišēja baltkrievu slēpotājs, bet trešais palika viesis no Lietuvas.

Sievietēm 9 kilometru distancē Ļubova Pavļukova ieņēma otro vietu. Jaunietēm tikai nepilnas trīs sekundes līdz godalgoto pjedestālam pietrūka Jūlijai Matvijenko. Zēnu grupā ceturtajā vietā Kirils Matjuhins, bet meitenēm otro vietu ieguva Inese Golubeva.

Vienu apli (3km) visātrāk veica Alvis Šķēps (6 minūtes un 21 sekunde), otrajā vietā Monskis, bet trešais Andrejevs.

Sievietēm visātrāk šo distanci veica lietuviete Natālija Kočergina – 6:55,8 minūtes.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar