Dziedātāja un dziesmu autore Aleksa Valtere jaunajā dziesmā izaicina pati sevi

Šī gada maijā deviņpasmitgadīgā Aleksa Valtere sevi pieteica ar pirmo dziesmu, pašas sarakstīto un izpildīto “Kur es tevi varu atrast”. Šodien jaunā māksliniece publicē vēl vienu pašas sarakstīto dziesmu “Pie tevis ir labāk”. Dziesmu izdod “Izdevniecība MicRec” un studijā to producējis Gints Stankevičs.

Aleksa: “Rakstot dziesmu, domāju par to, ka mēs vienmēr kaut ko vēlamies. Kaut ko jaunu mīlestībā, kaut ko neizdzīvotu. Bet, kad mēs to beidzot iegūstam, dažreiz tas šķiet ne tāds, kā cerēts. Dažreiz sapņi nesakrīt ar realitāti.

Dziesmu sarakstīju spēlējot ukueli, bet studijā strādājot, bija interesanti dzirdēt, kā dziesma pārtapa stilā, kurš man līdz šim bijis svešs. Bet es sev vaicāju – kurš teicis, ka tā nevar šādi izklausīties? Dažreiz ir jāriskē un jāizkāpj no savas komfortu zonas, jo tā var daudz ko iemācīties. Arī video filmēšanas apstākļi bija mazliet ekstrēmi. Man bija ļoti auksti, bet es izturēju šo kārtējo izaicinājumu!

Dziesma video veidojis producents Kaspars Kambars un tas pieejams “MicrecMusic” video kanālā vietnē “YouTube”.

Aleksa dzimusi Tukumā, bet bērnību pavadījusi emigrācijā Anglijā un tagad ir atgriezusies dzimtenē, lai mācītos un pilnveidotu sevi mūzikā.

Dziedātājas pirmā oficiāli izdotā dziesma “Kur es tevi varu atrast” atrodama starp šī brīža dziesmu aptaujas “Muzikālā banka” dziesmām un ir saņēmusi labas atsauksmes no Latvijas mūzikas profesionāļiem.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar