Aija Andrejeva un ansis sper zibeņus ar jaudīgāko mīlas dziesmu pēdējā desmitgadē

Aija Andrejeva un reperis ansis šodien, 14. februārī, klausītājiem nodod jaunu dziesmu “Jūk”, kas tapusi sadarbībā ar simfonisko orķestri Baltic Groove Orchestra. “Jūk” ir otrais singls no Aijas Andrejevas gaidāmā albuma “Tagadne”, kura prezentācijas koncerts notiks 12. martā kultūrtelpā “Tu jau zini Kur”. Koncerta īpašais viesis būs arī ansis.

Jūk” autori ir Aija Andrejeva, Kaspars Ansons, Elīna Sproģe un ansis. Dziesma tapusi, domājot par to cilvēka daļu, par kuru mīlas dziesmās nemaz tik bieži nerunā – par kaisli.

Mēs esam dabas parādības un, lai kā mēs dažkārt vēlētos pretoties dabas un instinktu spēkam, tas nav cilvēka varā. Par to arī vēsta mūsu dziesma. Priecājos, ka anša pirmā love song ir tieši kopā ar mani. Jautājums, ko apkārtējie man uzdod visbiežāk: kad tu beidzot izdosi kārtīgu roka dziesmu? Tad nu beidzot es to esmu izdarījusi – izdevusi roka dziesmu savienojumā ar hiphop žanru un simfonisko orķestri,“ stāsta Aija Andrejeva.

Aija man ir viens no lielākajiem mūzikas pasaules draugiem un arī patroniem, un mūsu pirmā sadarbība dziesmā “Ir pagājis ilgs laiks”, manuprāt, ir viens no lielākajiem iemesliem, kuru dēļ tiku daudz vairāk sadzirdēts un leģitimizēts Latvijas mūzikas industrijas acīs. Tagad, kad atkal ir pagājis ilgs laiks, mēs sadarbojamies vēlreiz — šoreiz uz milzīga ģitāras rifa ar maniskām, šaubu caurvītām rozā briļļu ainām, kurās, iespējams, starp rindām saskatīsiet kaut ko pašu piedzīvotu. Būt cilvēkam ir jocīgi, ” saka ansis.

Jaunais singls no 14. februāra ir pieejams lielākajās mūzikas straumēšanas platformās un dzirdams Latvijas radiostacijās. Dzīvajā izpildījumā “Jūk” izskanēs Aijas Andrejevas un Baltic Groove Orchestra albuma “Tagadne” prezentācijas koncertā, kas norisināsies 12. martā plkst. 19.00 kultūrtelpā “Tu jau zini Kur”, Tallinas ielā 10, Rīgā.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar