Vēl viena maska ir kritusi! Detektīvi atmasko Bebru

Svētdien, 24. martā, noslēpumainajā muzikālajā šovā “Balss maskā” savu uzvaras gājienu turpināja pieci šova dalībnieki – Bebrs, Papagailis, Princese, Planēta un Kokteilis. Raidījuma izskaņā skatītāji uz izbalsošanas strīpas lika Papagaili un Bebru, un detektīvi lēma šajā reizē atmaskot Rīgas kanālu švītiņu Bebru, zem kura maskas slēpās pasākumu un raidījumu vadītājs, kā arī uzņēmējs Arvis Zēmanis.

Bebrs šajā vakarā uz skatuves kāpa ar Bruno Mars dziesmu “Uptown Funk”, par kuru Krivenchy pēc priekšnesuma izteicās, ka ar to nekad nevarot nošaut greizi, jo ir dziesma, kas patiks visiem vecumiem. Lielākā daļa detektīvu jau no pirmajiem pavedieniem bija pārliecināti par to, ka zem maskas slēpjas Arvis, tā minēja gan Baiba Sipeniece-Gavare, gan Samanta Tīna un Mārtiņš Spuris. Vienīgi Krivenchy, lai atšķirtos no saviem kolēģiem, minēja, ka zem maskas varētu būt paslēpies godalgotais bārmenis Andris Reizenbergs.

Raidījuma izskaņā, pirms maskas noņemšanas, detektīviem tika atgādināti viņu pirmie minējumi, kas bija krasi atšķirīgi no šajā vakarā izskanējušajiem. Savos beigu minējumos trīs detektīvi bija nelokāmi, savu variantu par to, kurš slēpjas zem maskas, nemainot. Krivenchy gan palika pie tā varianta, ko bija noglabājis seifā – ka zem maskas slēpjas žurnālists un politikas eksperts Mārtiņš Daugulis, to pamatojot vienkārši: “Man ļoti nepatīk mest kažoku uz otru pusi un svaidīties ar viedokļiem, es atbildu par saviem vārdiem!”

Pēc atmaskošanas Samanta atklāja, ka Arvi nodeva viņa roku kustības: “Tev ir tie pirksti, tu tā dari, kad tu kaut ko skaiti. Un tad es sāku pievērst uzmanību intonācijai”. Savukārt Arvis bija pārsteigts, ka Mārtiņš Spuris viņu neesot “atkodis” jau pirmajā raidījumā. “Man pat prātā neienāca, man likās, ka tas varētu būt Kozmens,” atklāj Mārtiņš.

Atklājot pavedienos iekodēto informāciju, atklājās, ka tur bijis paslēpts tas, ka Arvis ir bijis viens no šova “Dejo ar zvaigzni” vadītājiem kopā ar Mārtiņu Spuri. Naudu Arvis pelna ar runāšanu, taču viņa personība ir atvērta, sirsnīga un čalojoša. Tāpat Arvis ir profesionāls namatēvs un divu jumta restorānu – Herbārijs un BURZMA – radītājs. Arvis ir arī izcils pavārs un mācīts konditors.

Jau nākamajā nedēļā uz šova skatuves satiksim Lapsu, Slaimu, Sirdi, un Burvi. Skaties šovu “Balss maskā” svētdienās plkst. 20.30 kanālā TV3!

Attēls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar