Aivis Megris ir ticis pie ziedu salona pašā Rīgas sirdī

Krīze vienmēr ir bijis iespēju laiks – tā ir teikuši tik daudzi, taču retais ir ļāvies riskam laikā, kad tā vien gribas savilkties čokuriņā, palīst zem segas un gaidīt, kas notiks tālāk. Kāds nenobijās un kāda noticēja. Stāsts ir pavisam vienkāršs, taču kā vienam tā otram ir vajadzīgs milzīgs gribasspēks. Spēks atradās un viņš un viņa satikās.

Pirms pusotras nedēļas Linda Mūrniece, Hotel ROMA vadītāja, sociālajā vietnē Facebook dalījās ar ziņu, ka viesnīcā ir dažas brīvas telpas, un tas, ko gribētos, ir “Gribas dzīvību atpakaļ un varbūt kādu izglābt”.

Dažas dienas vēlāk Aivis Megris ziedu salona “VIŅŠ – AIVIS MEGRIS” īpašnieks no Valmieras satikās ar Lindu Mūrnieci un spēja vienoties. Pateicoties milzīgajai pretimnākšanai no Lindas puses, Aivis ir ticis pie ziedu salona pašā Rīgas sirdī – Kaļķu ielā 28 – pretī Laimas pulkstenim. Taču šis nebija vienkāršs darījums – ņemot vērā šī brīža ekonomisko situāciju valstī un it īpaši pasākumu norises jomā, Linda Mūrniece bija vairāk kā pretīmnākoša un piedāvāja ziedu salonu atvērt bez īres maksas, Aivim sedzot tikai komunālos maksājumus.

Brīnumi notiek katru dienu – lielāki vai mazāki, taču ir tik labi apzināties, ka Latvijā ir kāds, kas spēj pastiept pretī draudzīgu roku brīdī, kad šķiet, ka sapnis nav piepildāms. Šādos brīžos arī lielam vīram acīs sariešas asaras.

Ir pagājusi tikai nedēļa, un jau šodien – 8. maijā, savas durvis Hotel ROMA telpās (Rīgā, Kaļķu ielā 28) ver jaunais ziedu salons VIŅŠ, piedāvājot saviem klietniem pašā Rīgas sirdī distancēti iegādāties ziedus, ziedu kompozīcijas un dāvanas, kā arī pasūtīt floristikas pakalpojumus dažādiem svētkiem – ballēm, kāzām, dzimšanas dienas svinībām un ne tikai.

 Zīmīgi ir tas, ka Aivja mammai 8. maijā ir dzimšanas diena, un tas kalpoja kā dzinējspēks, lai ātrāk šo salonu iekārtotu. Mammai salons bija kā pārsteigums dzimšanas dienā, un gala rezultātā šis izvērtās kā ļoti pozitīvs, emocionāls pasākums. Mamma bija pārsteigta par jauno salonu, savukārt, apmeklētāji juta sirsnīgo darbu, kas tika ieguldīts salona VIŅŠ tapšanā.

Linda Mūrniece: ”Svarīgi ir satikt pareizos cilvēkus, jo tas ir kas vērtīgāks par materiālām lietām. Šodien viesnīcā atkal ir dzīvība kā senos laikos. Cilvēki, prieks un tagad arī ziedi.”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar