Sākušās pārdošanas speciālistu sacensības

„Pārdošana un pārdošanas vadība ir jomas, kurās darba tirgū nemainīgi ir lielākais pieprasījums pēc jauniem darbiniekiem. Esam gandarīti, ka konkurss Pārdošanas Guru ir kļuvis par pastāvīgu vērtību darba tirgū, kas ļāvis iepazīt vairākus tūkstošus profesionāļu un jauno talantu pēdējo divpadsmit gadu laikā. Dalība konkursā ir kā ikgadējs eksāmens, kurš pārbauda profesionālās iemaņas, palīdz apzināties savas stiprās un vājās puses, un kuru veiksmīgi izturot, paveras plašas iespējas profesionālajai attīstībai”, stāsta CV-Online Latvia vadītājs Aivis Brodiņš.

Konkursi norisināsies vairākās kārtās karjeras portālā www.cv.lv, dalībniekiem atbildot uz teorētiskiem jautājumiem un piedāvājot dažādām pārdošanas un pārdošanas vadības situācijām veiksmīgāko risinājumu. Pēc pirmās kvalifikācijas kārtas pārbaudījumiem, dalībniekus vērtēs žūrijas pārstāvji. Kopumā ik gadu abos konkursos piedalās aptuveni 800 dalībnieku, no kuriem tikai 20 tiek finālā – 10 Pārdošanas Guru un 10 Pārdošanas vadības Guru pretendenti.

Šogad visi konkursa jautājumi un uzdevumi tapuši sadarbībā ar apmācību un biznesa konsultāciju uzņēmuma WIN partners ekspertiem.

“Pārdošanas profesionālim pamatvērtības nav zudušas – degošās acis, orientēšanās uz cilvēkiem un struktūru ievērošana ir pārdošanas guru pamata ekipējums – nav nekas pazudis. Pēdējo gadu laikā klāt ir nācis tas, ka rezultātu un tirgus stabilizēšanās posmā, pārdevējam ir jāspēj gan saskatīt lielāks spēles laukums – lai saprastu, kur jāveido attiecības, kur klientam attīstās bizness, gan arī  jākoncentrējas uz savu iekšējo attīstību. Pārdevējiem nav bijis viegli novērtēt sevi pašiem un viņu vadītājiem. Viens no galvenajiem vērtēšanas kritērijiem pārdevējiem joprojām ir rezultāts, jeb “Pārdevējs ir tik labs, cik labs ir viņa iepriekšējais mēnesis”. Savukārt šis konkurss ir iespēja iegūt daudzpusīgu novērtējumu, salīdzinot ar citiem Latvijas pārdevējiem un saņemot vērtējumu no atzītiem pārdošanas profesionāļiem, “ stāsta WIN partners vadītājs Valters Gražulis.

Konkursa Pārdošanas Guru 2014 pirmā kārta norisināsies līdz 29. septembrim, bet konkursa Pārdošanas vadības Guru 2014 pirmās kārtas noslēgums būs 2. oktobrī. Līdz šim laikam iespējams pieteikt savu dalību, apmeklējot www.cv.lv/guru2014, un sniegt atbildes uz konkursu pirmās kārtas jautājumiem.

Konkursa Pārdošanas Guru 2014 fināls notiks 27. oktobrī, bet Pārdošanas vadības Guru – 29. oktobrī. Abu konkursu fināla pārbaudījumi, kuros klātienē praktiskos uzdevumos finālisti sacentīsies par Pārdošanas Guru 2014 un Pārdošanas vadības Guru 2014 titulu, notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras telpās. Ikvienam interesentam tiks piedāvāta iespēja vērot konkursa finālus un just līdzi savam favorītam interneta tiešraidē, ko piedāvās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera. Tāpat arī pirmo reizi konkursa vēsturē ikvienam būs iespēja finālistiem uzdot savu jautājumu, izmantojot sociālo tīklu Twitter.

Latvijas labākie 2014. gada pārdošanas speciālisti un pārdošanas vadītāji tiks paziņoti 30. oktobrī.

Foto: img.ehowcdn.com

TOP Komentāri

avatar