Lai iedvesmotu neļauties stereotipiem, mūziķis Jānis Uplejs laidis klajā singlu “Sirdspuksti skan skaļāk nekā vārdi”

Latviešu mūziķis Jānis Uplejs 23. februārī izdevis singlu “Sirdspuksti skan skaļāk nekā vārdi”, apvienojot popa un indīroka skaņas ar animētu video, kas vieglā un saistošā veida mudina aizdomāties par nopietnu tēmu – apkārtējo viedokļu un stereotipu iespējamo ietekmi uz ikvienu no mums. Ar dziesmu mūziķis arī atgādina, cik svarīgi katram no mums ir saglabāt savu “es”, neļaujoties apkārtējo cilvēku viedokļu spiedienam.

Šī dziesma ir stāsts par spēcīgām emocijām, kas nav izsakāmas vārdos — gan ikdienas rūpēm un satraukumiem, gan sarežģījumiem un stereotipiem, kas ietekmē mūs visus. Mēs ikdienā sastopamies ar cīņu starp mūsu iekšējo balsi un apkārtējo viedokļiem. Diemžēl, nereti šajā cīņā uzvar ārējie apstākļi un citu cilvēku viedokļi, jo tieši ir skaļāki. Jaunais singls ir veltījums iekšējai balsij — sirdspukstiem, kas spēj būt skaļāki nekā vārdi,” stāsta dziesmas autors un izpildītājs Jānis Uplejs.

Projektā “Jannsi”, kā arī ar grupu “Riverfall” Jānis Uplejs iepriekš izdevis singlus un minialbumus. Kā svarīgākās muzikālās ietekmes mūziķis min “Nothing But Thieves”, “Foo Fighters”, kā arī pašmāju grupas “Instrumenti” un “Astro’n’out”.

Ar iepriekšējo singlu “No miera uz mieru” Jānis Uplejs sasniedzis Radio SWH Latvijas jaunās mūzikas radara “Priekšnams” topa pirmo vietu.

Ikdienā Jānis ir grafikas dizainers un darbojas iekļaujošā draudzē. Šī pieredze ir līdzās arī dziesmu rakstīšanas procesā, apskatot tādas tēmas kā radošums, garīgums un pašatklāsme.

Singls “Sirdspuksti skan skaļāk nekā vārdi” no 23. februāra ir piejams Spotify, Deezer, Apple Music un citos mūzikas straumēšanas servisos.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar