Labo darbu nedēļa “Ulubelē”

Jau par tradīciju kļuvis labais darbs – Palīdzēsim.lv Jauniešu klubiņš kopā ar brīvprātīgajiem Labo darbu nedēļas ietvaros dodas uz kādu no Latvijas dzīvnieku patversmēm, lai sakoptu teritoriju, vestu pastaigā suņus un samīļotu kaķus. Šoreiz devāmies uz dzīvnieku patversmi “Ulubele” .

Bijām kuplā skaitā, tādēļ darbi vedās veikli. Kamēr vieni jaunieši veda pastaigā suņus, citi tīrīja būdas, kaisīja salmus būdās, lai suņiem būtu silti ziemā un sakopa teritoriju. Jaunieši izstaigāja kopā ar suņiem tuvējo apkaimi, mazākie rotaļājās ar kaķiem. Šīs dažas kopā pavadītās stundas sniedza abpusēju gandarījumu – gan dzīvniekiem par pavadīto laiku ārpus iežogojuma, gan jauniešiem par iespēju izdarīt labu darbu!

Pēc labi padarīta darba – kārtīgs pikniks ! 🙂

Liels paldies šī pasākuma atbalstītājiem: suņu našķu ražotājam „Dailes” un dzīvnieku barības ražots audžumammai Inārai no Elejas par gardo sieru, ājam „Hill’s” par ziedotajiem kārumiem dzīvniekiem!

Kā arī paldie„Fazer”, „Nākotne”, „Ādažu čipsi”, „Augļu servisam” un „Vishy” par pārtiku un dzērieniem  piknikam, kas bija īpaši gaidīts pēc padarītā darba!

„Jurobusam” un šoferītim Jurim par transportēšanu un palīdzību desu cepšanā!:)

Dmitrijam Suļžicam no F64 par foto.

Ingai Nesterei un multinews.lv par sižetu!

Biedrības Esi labs meitenēm par līdzdarbošanos! 

Ilze Skuja, palīdzēsim.lv vadītāja.

TOP Komentāri

avatar