Dziedātāja Annija Putniņa izdod savu pirmo singlu

Dziedātājai izveidojusies sadarbība ar komponistu Rihardu Zaļupi. Pirms gada Annija piedalījās viņa radītajā mūzikas celiņā animācijas filmai “The Mistery of the Lost Socks”, kas šogad tika nominēta Hollywood Music in Media Awards. Abi mākslinieki turpina sadarbību, radot Annijas Putniņas pirmo singlu angļu valodā.

Mūzikas autors ir Rihards Zaļupe, bet tekstu radījusi Annija. Stāsts ir par vientuļu, nomaldījušos dvēseli, kas apstājusies dzīves krustcelēs un nespēj atrast spēku un drosmi doties tālāk. Dziesma aicina atcerēties, ka mēs nekad šai pasaulē nebūsim vieni, jo virs mums ir Visums, zvaigznes, Dievs un gaisma, kas parādīs īsto ceļu.

“Šī dziesma nav klasisks radio formāts, tas ir kas nebijis un noteikti aizvedīs klausītāju citā dimensijā”, stāsta Annija Putniņa. Filmu skaņu celiņi jeb soundtrack tipa mūzika mākslinieci ir saistījuši jau kopš bērnības, tādēļ nav nejaušība, ka šī skaņdarba mūzikas autors ir Rihards Zaļupe, kas radījis mūziku vairākām filmām, tai skaitā “Nameja Gredzens”. 

Dziesmas videoklips filmēts Limbažu novada Puikules muižā. Tajā piedalījies arī aktieris Lauris Dzelzītis. Filmēšanas laikā dažās muižas telpās un bēniņos bijis ļoti auksts. Ziemas nakts kadros temperatūra sasniegusi -10 grādus. “Tā man bija jauna un ļoti interesanta pieredze. Vienmēr esmu gribējusi uzfilmēt videoklipu ziemas apstākļos. Tagad vēl vairāk apbrīnoju aktierus un radošo komandu, kas strādā filmēšanas laukumos daudzas stundas skarbos laikapstākļos – tas nemaz nav viegli!”, stāsta Annija. 

Dziesmas pirmatskaņojums notiks 17. decembrī, koncertā “Zaļupe. Šeit un tagad. Klusumā.”, Rīgas Lutera baznīca Torņakalnā.

Dziesmas “You are not alone” video veidojuši operatori  Raitis Bērziņš un Zigmunds Ziemelis, montāža Raitis Bērziņš, stils un grimms Anna Muna, foto Liesma Kalve. 

TOP Komentāri

avatar