Provokatīvā repere BDM nolaupa vīrieti un izdod singlu savdabīgā hip hop apakšžanrā

Spilgtā un sievišķīgā latviešu repere BDM izdevusi savu jaunāko dziesmu “Vēl ne”, kas ierakstīta savdabīgajā drill manierē – hip hop apakšžanrā, kas 2010. gadu sākumā radies Čikāgā. Dziesmai tapis arī trillera sižetam cienīgs videoklips, kurā repere nolaupa un tur gūstā kādu vīrieti.

Es patiesi ticu, ka neviens cilvēks mūsu dzīvē neienāk nejauši. Kāds kaut ko iemāca, lai jūs vairs nekad nesatiktos, bet kāds – paliek mūsu prātā tik ļoti, ka, lai cik laika paietu, jūs domās un dzīvē atkal un atkal atgriežaties viens pie otra, jo starp jums ir kāds neizskaidrojams pievilkšanās spēks. Un tur neko nevar darīt. Jo tā ir lemts. Manuprāt, katra dziesma ir stāsts, bet ne visi stāsti pārvēršas par dziesmu. Šis ir stāsts, kurš pārtapa dziesmā,” par singlu “Vēl ne” stāsta repere.

Dziesmai, kuru repere ierakstījusi savdabīgajā drill manierē, kas īpaši populārs aizvadītajos gados bijis ASV un Apvienotajā Karalistē, tapis arī apzinātā minimālismā ieturēts videoklips. Tajā repere, pretrunīgu jūtu vadīta, nolaupa un tur gūstā kādu spēcīgas miesasbūves vīrieti, cenšoties rast skaidrību par to, kas notiek abu starpā. Klipu filmējis un režisējis video meistars Edgars Staune.

BDM dziesma “Vēl ne” tapusi ierakstu studijā “Mark 1 Records”. Dziesmas mūzikas autors ir bītmeikeris Ruwaves, dziesmu miksējis un māsterējis Marks Poikāns, kurš producējis arī godalgoto uzlecošās pašmāju elektroniskās mūzikas zvaigznes Vulturas debijas albumu. Dziesma klausītājiem pieejama YouTube, kā arī populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar