Klajā nācis jaunās R&B dziedātājas Emīlijas Lozes debijas singls “Meantime”

Dziedātāja, komponiste un dziesmu autore Emīlija Loze izdevusi savu pirmo singlu “Meantime”. Skaņdarba producenti ir mūziķi Rūdolfs Ozols un Rūdolfs Macats, līdz-producente – pati jaunā māksliniece. Dziesma “Meantime” vēsta par brīdi attiecībās, kad iestājas neskaidrība un šaubas – vai pakļauties savtīgām iegribām, vai tās uzveikt un saudzēt to, kas dārgs. “Tas nav vienkārši, tāpēc, manuprāt, ir svarīgi šīm sajūtām un pārdomām dot laiku un vietu,” skaidro Emīlija.

Jaunās dziedātājas muzikālais ceļš aizsākās jau bērnībā vokālistu konkursos un džeza studijās. Viņas tēlainie dziesmu teksti iekļauti mūsdienīgā neosoula (neo soul) un R&B skanējumā, apvienojot muzikālo mantojumu ar iedvesmām no tādiem māksliniekiem kā H.E.R., Summer Walker, un Alex Isley. Emīlijai piemīt virtuozi nomierinošs, sievišķīgs un maigs vokāls.

Šobrīd jaunā māksliniece turpina sevi pilnveidot pie dziedātājas Lindas Rušenieces (Latvija) un zviedru producentes un multiinstrumentālistes Liselotes Ostblomas (Liselotte Östblom/ Lielbritānija).

Emīlijas Lozes samtainais vokāls dzirdams arī “Vēstnieks” divos nesenajos singlos “Nakts Mistērija” un “āTRi LēNi”.

Dziedātāja cer turpināt sadarboties ar dažādiem mūziķiem un aktualizēt alternatīvā R&B un liriskā soula žanra projektus Latvijā, paralēli komponējot savu pirmo albumu.

“Emīlija ir sensitīva, maiga, talantīga dvēsele, kura mīl R&B mūziku, un ir apveltīta ar labu kompozīcijas, harmonijas un ritma izjūtu. Manuprāt, izejot sabiedrībā ar savu pirmo dziesmu, viņa var lepoties ar dziesmas juteklisko skanējumu.” – Rūdolfs Macats.

“Emīlija ir ļoti mērķtiecīga jaunā dziedātāja, kura zina, ko vēlas un neatlaidīgi dodas uz savu mērķi. Viņai piemīt maigs un juteklisks tembrs, moderna, gaisīga tehnika, kas lieliski iederas R&B stilistikā.” – Linda Rušeniece.

“Emilija is one of the most promising new voices coming from Latvia” – Lieselote Ostbloma (Liselotte Östblom).

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar