Uzsākts otrais posms kampaņai “Vārdi sāpina! Klusums nogalina…”

Biedrība “Taureņa efekts” uzsāk otro pieteikuma posmu kampaņai “Vārdi sāpina! Klusums nogalina…”, aicinot pieteikt pusaudžus, kuriem ir nepieciešams mentālais atbalsts. Tāpat ikviens tiek aicināts ziedot un atbalstīt projektu, lai nodrošinātu psiholoģisko palīdzību bērniem. 

Latvijā katrs trešais skolēns cieš no mobinga, kas ir augstākais emocionālā pāridarījuma līmenis Eiropas Savienībā. Pagājušā gada laikā ārstu – psihoterapeitu konsultācijas kursu saņēmuši 12 bērni, kuri nejūtas emocionāli labi, tostarp cieš no mobinga. Arī šogad biedrība aicina pieteikties jaunus dalībniekus projekta otrajā posmā, radot iespēju vēl vairākiem pusaudžiem saņemt nepieciešamo atbalstu emocionālajai labklājībai. 

Projektā aicināti pieteikties jaunieši no daudzbērnu ģimenēm, nepilnām ģimenēm un aizbildniecībā esošie bērni. Izvērtējot pieteikuma anketas rindas kārtībā, skolēniem tiks nodrošinātas septiņas (divas ar ģimeni, piecas individuālas) vizītes pie psihoterapeita, palīdzot efektīvi risināt mentālās veselības problēmas un uzlabot attieksmi pret sevi, ģimeni un vienaudžiem. 

Biedrība “Taureņa efekts” aicina atbalstīt kampaņu ar ziedojumiem gan labdarbības kastītēs veikalos “Aibe”, gan biedrības mājaslapā www.taurenaefekts.lv, lai spētu nodrošināt mentālo atbalstu pēc iespējas lielākam bērnu skaitam. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar