Swedbank: vāveres sagrauzta jaka ceļojuma laikā jeb amizantākie apdrošināšanas gadījumi

Apdrošināšana palīdz negaidītās dzīves situācijās, taču dažkārt notiek arī tādi dzīves pavērsieni, kad apdrošināšanas pieteikumā jāraksta pavisam kuriozi gadījumi. Tāpēc 1. aprīlī Swedbank apkopojusi pēdējā gada laikā amizantākos klientu iesniegtos apdrošināšanas atlīdzību pieteikumus, kuru rezultātā radušies mantas bojājumi un par tiem saņemta atlīdzība. Tostarp kādam iedzīvotājam ceļojuma laikā vāvere sagrauzusi jaku, bet citam veļas mašīnā izmazgātā 2 eiro monēta radījusi zaudējumus 1050 eiro vērtībā.

  1. Liecoties akā pēc ūdens, brilles noslīdēja un iekrita akā. Izmaksāta atlīdzība 240 eiro apmērā. 

  1. Saņemot ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumu, speciālists nejauši izlēja uz parketa grīdas ķīmisko līdzekli tīrīšanai. Uz grīdas izveidojās liels pleķis. To, savukārt, speciālists mēģināja tīrīt ar citu līdzekli, taču neatgriezeniski sabojāja parketa lakas pārklājumu. Izmaksāta atlīdzība 2150 eiro apmērā. 

  1. No rīta, vairākas reizes atliekot modinātāja signālu, telefons izslīdēja no rokām un sasitās. Izmaksāta atlīdzība 285 eiro apmērā. 

 

  1. Ceļojuma laikā vāvere sagrauza jaku. Izmaksāta atlīdzība – 250 eiro apmērā

  1. Putnam no knābja izkrita ķieģeļa lauskas, kas uzkrita automašīnas pārsegam un sabojāja to. Izmaksāta atlīdzība 240 eiro apmērā.

  1. Izbraucot no pazemes autostāvvietas, automašīna ietriecās celtniecības ķerrā, ko kāds strādnieks bija atstājis uz brauktuves. Celtniecības ķerru nevarēja redzēt, jo to liedza izbrauktuves slīpums. Izmaksāta atlīdzība 2330 eiro apmērā.

 

  1. Mazgājamo drēbju kabatā bija palikusi 2 eiro monēta, kas sabojāja veļas mašīnu un radīja ūdens noplūdi. Izmaksāta atlīdzība 1050 eiro apmērā. 

 

  1. Auto atslēgas nejauši tika noskalotas notekcaurulē. Izmaksāta atlīdzība 370 eiro apmērā. 

  1. Ceļojuma laikā, ejot pa šauru pastaigu taku starp klintīm, ceļabiedru sabiedēja ķirzaka, kura pēkšņi izskrēja no krūmiem, kā rezultātā viedpulksteņa stikls tika sasists pret klinšu sienu. Izmaksāta atlīdzība 350 eiro apmērā. 

Foto: unsplash.com

TOP Komentāri

avatar