Šovu “Balss maskā” pamet Burvis

Pirmo Lieldienu vakarā, 31. martā, uz muzikālā šova “Balss maskā” skatuves kāpa četri šova krāšņie dalībnieki – Slaims, Burvis, Sirds un Lapsa. Tāpat uz skatuves kāpa kāda noslēpumaina zvaigzne, kas bija tērpusies Astoņkāja maskā. Raidījuma izskaņā detektīvi vienojās, ka šajā reizē atmaskots tiks Burvis, zem kuras maskas slēpās horeogrāfs Agris Daņiļevičs.

Zem vienas no mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātajām maskām – Burvja – bija paslēpies horeogrāfs Agris Daņiļevičs, kura šajā vakarā uz skatuves kāpa ar grupas “Pērkons” dziesmu “Slidotava”. Pēc priekšnesuma Mārtiņš Spuris minēja, ka zem maskas varētu būt deju pedagogs Valērijs Mironovs, Samanta Tīna minēja, ka zem maskas paslēpies Saeimas deputāts Ingmārs Līdaka, Krivenchy teica, ka zem maskas slēpjas dabas pētnieks Māris Olte. Bet Baiba Sipeniece-Gavare teica, ka nevar iedomāties zem Burvja maskas nevienu citu kā Agri Daņiļeviču.

Baiba jau no pirmā Burvja priekšnesuma pieturējās pie tā, ka zem maskas paslēpies tieši Agris Daņiļevičs. Kā viņa atklāj, tad pavedieni daudz pastāstīja, jo viņa saprata, ka tas ir cilvēks, kas vada lielas masas, ir dumpiniecisks un par to dabon arī dažreiz samaksāt. Detektīvi arīdzan uzteica Agri par šovam izvēlēto dziesmu repertuāru.

Analizējot Burvja pavedienus, atklājās, ka tajos bija paslēpts tas, ka Agris kā horeogrāfs ar saviem dejotājiem rada stāstus un deju rakstus, kas priecē skatītājus. Reiz Agri dēvēja par Agri Bargo, tas bija laikā, kad Agris bija žūrijas loceklis šovā “Dejo ar zvaigzni”, kur nebaidījās dalībniekus arī pakritizēt. Ar improvizāciju Agris ir uz tu, to viņš ir pierādījis arī šajā šovā, tomēr ikdienā deju skolā “Dzirnas” Agris pasniedz arī deju improvizācijas nodarbības. Brīvajā laikā Agris ir kaismīgs makšķernieks.

Taču Burvja maska nebija vienīgā, ka šajā vakarā krita. Šajā raidījumā kā īpašais viesis uzstājās aizvadītās sezonas maska Astoņkājis, zem kura maskas šoreiz bija paslēpusies žurnāliste Inga Spriņģe, dziedot dziesmu “Lielā zive”. Ingai izdevās apmānīt detektīvus, jo neviens no viņiem neuzminēja, ka tieši viņa ir paslēpusies zem šīs maskas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar