Ralfs Eilands kļūst par sensāciju restlinga faniem

Vētra reslinga fanu vidū aizsākusies, jo “Eirodziesma 2014” atlases kārtā Ralfs Eilands bija uzvilcis T-kreklu, uz kura attēlots viņa iecienītākais restlinga cīkstonis CM Punk – skandaloza un revolucionāra personība. Saite uz Krievijas reslinga fanu ievietoto ziņu – http://vk.com/wall-23136452_1439072

“CM Punk ir protestants un kļuva populārs, jo neraksturīgi restlingam sāka tiešraidē runāt ne pēc scenārija līdz viņam izslēdza mikrofonu. Viņš pat kļuva par čempionu! Arī viņa aiziešana no restlinga bija skandaloza – vienā dienā CM Punk pateica, ka viņu neapmierina daudzas lietas reslinga sistēmā un viņš, par spīti tam, ka spēkā vēl ir līgums, aiziet no sporta. Tā arī notika un viņu vairs neviens nevar sakontaktēt. Šī personība ar savu neatkarību mani ir iedvesmojusi un tāpēc arī uzvilku viņa kreklu Eirovīzijas atlasē,” saka Ralfs.

Savukārt kāds cits fans izveidojis labāko CM Punk cīņas ainu video, par pamatu ņemot dziesmu “Revelation”.

“Eirodziesma 2014” fināls notiks šo sestdien Ventspilī un Ralfs Eilands kopā ar Valteru Pūci uzstāsies ar 1. kārtas numuru.

4

TOP Komentāri

avatar
4 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
lilynekas.. Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
nekas
Viesis
nekas

Baigā sensācija – izmanto vien dziesmu, un jau sensācija. pfff..

..
Viesis
..

“Nekas” – Un kādai tad pēc tavām domām bija jābūt sensācijai? PFF!

nekas
Viesis
nekas

Baigā sensācija – izmanto vien dziesmu, un jau sensācija. pfff..

lily
Viesis
lily

Tu esi nekas un tavs niks ir nekas…nav sensācija, pat ne sakritība, vienkārši tā ir! Kas ir, škrobe, ka kādam iet, bet tu kā biji nekas tā esi?:)