Ainara Bumbiera jaunā dziesma “Zied liepas pār Kurzemi manu”

Dzimšanas dienas ierasti ir dāvanu pasniegšanas un saņemšanas laiks, tāpēc jubilārs, dziedātājs Ainars Bumbieris savā svētku dienā klausītājiem sarūpējis īpašu dāvanu, savu jauno dziesmu “Zied liepas pār Kurzemi manu”. Skaņdarbs ar dzejnieka Vitauta Ļūdēna tekstu tapis sadarbībā ar komponisti Lailu Ilzi Purmalieti.

“Bērnībā priecājos par saņemtajām dāvanām, tagad, kad atzīmēju jau 35. dzimšanas dienu – lielāku gandarījumu sagādā dāvināšanas prieks, tāpēc esmu saviem klausītājiem sarūpējis jaunu dziesmu, kas pauž īpašu vēstījumu un gaišas emocijas. Dziesmas vārdi ir mīlestības pilni, jo saistīti ar manu dzimto pusi – gleznaino Kurzemi. Dziedot par laimīgo bērnības zemi un saņemot uzticīgo klausītāju atzinīgo vērtējumu, būšu patiesi priecīgs par tik skaitu dāvanu savā dzimšanas dienā”, stāstot par jaunradīto skaņdarbu, saka Ainars Bumbieris.

Dziesmas mūzikas autore Laila Ilze Purmaliete ir radījusi melodiju, kura Ainara izpildījumā tā vien aicina paceļot un baudīt skaisto Latviju, savukārt dzejnieka Vitauta Ļūdēna teksts mudina uz brīdi aizdomāties par dzīves īstajām un patiesajām vērtībām tajā mirklī kad zied liepas. Šis kopdarbs ir pārtapis dziesmā, kas klausītājam domās ļaus aizceļot laikā un vietā, kur jūtas vislabāk un iespējams, tieši uz Kurzemi.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar