Klajā nāk jauno mūziķu PAULAS un ZEĻĢA kopdarbs – dziesma «Ķīmiska atkarība»

Jāņu nedēļā klajā nācis jaunās dziedātājas PAULAS (Paula Dundere) pirmais singls «Ķīmiska atkarība» no šoruden gaidāmā albuma. Kā uzsver dziedātāja, šī dziesma ir ļoti īpaša, jo tā tapusi kopā ar ZEĻĢI – jauno hiphopa mākslinieku, kurš arī šogad sevi pieteicis ļoti spilgti. Dziesmas autori ir Paula Dundere, Agnese Rozniece, Dagnis Roziņš un ZEĻĢIS, producenti – Kristaps Ērglis un Nauris Soltums; tā tapusi «RIGaLIVE» nometnē.  

«Dziesma ir par jauniešiem ļoti aktuālu problēmu – ka vēlamies būt mīlēti un saprasti, taču ātri pieķeramies dopamīna lietiņām; mēs ātri vēlamies noķert devu ar pozitīvām emocijām – tā vietā, lai veidotu un darītu kaut ko nopietnāku. Īpaši aktuāli tas ir vasarā, kad cilvēki atveras un meklē ātrus prieciņus,» par savu jauno dziesmu saka PAULA un piebilst, ka ar ZEĻĢI sadarbība sākās pēc tam, kad viņi iepazinušies viņas vadītajā raidījumā «Mazās sarunas»: «Uzaicināju viņu sadarboties pie šīs dziesmas tapšanas, viņš piekrita, un dienas beigās jau ļoti viegli bija tapusi ZEĻĢA daļa šai dziesmai. Ar viņu ir viegli un patīkami strādāt, jo ZEĻĢIS ir ļoti profesionāls cilvēks, kurš pievērš uzmanību detaļām. Turklāt mums šķita, ka šī dziesma lieliski piestāvēs vasaras ballītēm.»

«Ar Paulu vairākkārt tiekoties, sajutu milzīgu pozitīvismu un darba sparu. Tādus cilvēkus ļoti novērtēju, jo tāds cenšos būt pats. Tādēļ lieki neprātoju, kad mani uzaicināja piedalīties šajā projektā. Vieglas vasarīgas noskaņas, kas prot izvilkt no tevis vislabākos dejas soļus. Protams, jaunas pieķeršanās, tusiņi, iemīlēšanās ir tas, ar ko visi esam saskārušies. Un kāpēc lai es par to neuzrakstītu pāris pantus?» saka ZEĻĢIS.

«Dziesmas videoklips tika filmēts kā antropoloģisks pētījums, kur vēlējāmies iemūžināt manus tuvākos draugus – kā viņi uzvedas un dejo «tusiņos». Tāpēc no šiem dabiskajiem un nesamākslotajiem aktieriem būs sanākuši portreti, kur cilvēki parāda savas labākās deju kustības ballītē. Videoklipu realizē mūzikas un izglītības platformas «Zvaigznājs» komanda,» piebilst PAULA. 

Foto: publicitātes

 

TOP Komentāri

avatar