Daumants Kalniņš ieskaņojis jaunu dziesmu “Drošinājums”

Daumants Kalniņš radījis dziesmu un videoklipu ar Knuta Skujenieka vārdiem – ‘Drošinājums’. Dziesma ir pirmā no rudenī gaidāmās jaunās koncertprogrammas, kurā izskanēs Knuta Skujenieka vārds kopā ar Daumanta Kalniņa radītu mūziku. Pirmatskaņojums plānots oktobrī ‘Mūzikas namā daile’.

Dziesmas ‘Drošinājums’ ierakstā piedalījušies mūziķi Romāns Vendiņš (klavieres), Artūrs Noviks (akordeons), Jānis Rubiks (kontrabass), Kaspars Kurdeko (sitaminstrumenti) un Kaspars Vizulis (ģitāra). Ieraksts tapis attālināti, mūziķiem tā arī ne reizi kopā nesatiekoties. Dziesmai radīts arī videoklips, kura autore ir Ieva Kemlere.

‘Laikā, kad viss ir tik mainīgs un aizvien nezināms, mūsu lielākais drošinājums ir un būs nevis ierobežojumi, kurus, protams, ir jāievēro, bet gan cilvēki, ar kuriem esam kopā un ar kuriem nekļūstam par savrupiem vientuļniekiem, reizē nepiesienot nevienu sev klāt un atstājot katram pašam sava gara telpu, kuru aizvien pilnveidot un kurā ierobežojumu nav. Un mūsu lielākā brīvība – nepārtraukti meklēt un apmaldīties’, tā Daumants Kalniņš.

Foto: https://ieej.lv/SSOjz

TOP Komentāri

avatar