Šovā “Balss maskā” krīt Pagagaiļa maska

Svētdienas vakarā, 7. aprīlī, uz muzikālā šova “Balss maskā” skatuves kāpa septiņi koši šova dalībnieki – Slaims, Papagailis, Kokteilis, Princese, Planēta, Sirds un Lapsa. Šoreiz šova dalībnieki savā repertuārā bija iekļāvuši siržu kausējamās dziesmas. Raidījuma izskaņā detektīvi vienojās, ka šajā reizē tiks atmaskots Papagailis, zem kura maskas bija paslēpusies NMPD vadītāja Liene Cipule.

Zem inteliģentā, ar staltu stāju apveltītā un nosvērtā Papagaiļa maskas bija paslēpusies Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja Liene Cipule, kura šajā vakarā uz skatuves kāpa ar maestro Raimonda Paula dziesmu “Zilais karbunkulis”. Krivenchy jau vairāku raidījumu garumā bija aizdomas, ka zem maskas slēpjas kāds, kurš saistīts ar medicīnu un viņš vienīgais uzminēja, ka zem maskas paslēpusies Liene Cipule. Baiba Sipeniece-Gavare bija pārliecināta, ka zem maskas paslēpusies BSF vadītāja Liene Dambiņa, Samanta Tīna minēja, ka tā ir žurnāliste Linda Abu Meri, bet Mārtiņš Spuris domāja, ka zem maskas paslēpusies Rīgas domes deputāte Ieva Brante.

Kā atzīst Liene pēc maskas noņemšanas, dalība šovā šādus tādus sarežģījumus ir radījusi, jo viņas kolēģi ir pieraduši, ka viņa ir sasniedzama 24/7, bet te reizi nedēļā bija jāietur neliela pauze. “Es ārkārtīgi novērtēju to cilvēku darbu, kas šo dara – tas milzīgais darbs, priekš manis tā ir pilnīgi jauna pasaule un es noteikti skatīšos pavisam citādāk uz šīm lietām,” atzīst Liene.

Analizējot pavedienus, atklājās, ka zem tiem paslēpts, ka mūždien lidojumā atrodas ne tikai košais Papagailis, bet arī mediķe un NMPD vadītāja Liene Cipule. Diplomātija ir Lienes stiprā puse, jo viņai itin bieži nācies saņemt pa rājienam, bet pat platformā “X” viņa bieži uztver komentārus ar stoicisku mieru. Rumba un Kroņprincese Margarēta ir rožu šķirnes Lienes rožu dārzā un par rozēm Liene zina ļoti daudz. Kā izrādās Liene ir īsta namamāte, pie viņas ciemos brauc daudz viesu un visi vienmēr ir sirsnīgi gaidīti.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar