Jau rīt Hennessy Artistry koncertšovs

Jau trešo gadu unikālais koncertšovs Hennessy Artistry iegriežas Rīgā, lai īpašam klausītāju lokam piedāvātu pārsteidzošu muzikālo baudījumu.  Sekojot Hennessy Artistry filosofijai par dažādu žanru un stilu, klasiskā un modernā miksēšanu, solistu un daudzbalsīga kora sniegumā neparastā izpildījumā ieskanēsies pasaules hiti no Alicia Keys, Leona Lewis, Beyonce, Kathy Perry, Whitney Huston un paša Erola Reida repertuāra, tādēļ gaidāmi arī ekstravaganti pārsteigumi.

Kā atzīst Erols Reids: “Ņemot vērā ka, nav viegli pārsteigt daudz pieredzējušos un pasaules šovus izbaudījušos klausītājus, katra jauna uzstāšanās ir kā izaicinājums. Esmu priecīgs par uzaicinājumu uzstāties fantastiskajai Rīgas publikai. Nešaubos, ka mūsu šovs stundas garumā liks aizrauties ikvienam!”

Ieva Sutugova par savu piedalīšanos Hennessy Artistry saka: “Līdz šim neesmu izpildījusi klubu mūziku, tādēļ ļoti interesanti šķita, kā stila un žanru miksēšana skanēs manā izpildījumā. No mūsu uzstāšanās noteikti ir gaidāmi gan muzikāli, gan skatuviski pārsteigumi, jau sākot ar to, ka ierastā divu, triju back-vocal dziedātāju vietā, būs vesels koris! Es ticu, ka šovs noteikti būs gana atraktīvs, ļoti uzlādēts ar daudzām pozitīvām emocijām, un piepildīs ar mūziku un labu garastāvokli!”

Foto:publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
e Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
e
Viesis
e

Noteikti būs labais