Kāda Latvijas dīdžeja veiksmes stāsts

9.februārī, ASV pilsētas Losandželosas bāzētās ierakstu kompānijas “Barnaton” paspārnē, iznāca pasaulē labi atpazīstamā spāņu dīdžeja Sak Noel un starptautiski zināmā Latvijas dīdžeja [Ex] da Bass kopdarbs – dziesma “Miami Freestyle”, ko izpilda talantīgā dominikāniešu izcelsmes dziedātāja no Maiami, Floridas štatā – Rubi Rox.

“Šis ir mans 27 gadus ilgās dīdžeja karjeras lielais veiksmes stāsts. Spāņu dīdžejam, producentam un dziesmu autoram Sak Noel, kurš jau ilgu laiku par savām mājām dēvē ASV, un ir sadarbojies ar tādiem grandiem kā Sean Paul, Pitbull, Major Lazer un Lil Jon, sekoju jau sen. Plašākai publikai, viņa vārds, neapšaubāmi, asociējas ar leģendāro klubu hitu “Loca People”, kas viņam, savulaik, atnesa milzīgu pasaules slavu un uzvaru UK Singles Chart. Aizvadītā gada izskaņā, viņa Facebook lapā parādījās video, kurā viņš aicināja veidot savu versiju viņa un Rubi Rox kopīgajai sadarbībai. Tas bija īss video, kur Rubi repo uzreiz divās valodās. Tā nu sanāca, ka gan melodija, gan teksts mani tik ļoti “paķēra”, ka, ilgi nedomājot, nolēmu, ka ir jātaisa savu versiju, sākotnēji nemaz nedomājot par to, kas varētu sekot tālāk. Aptuveni divu nedēļu laikā [Ex] da Bass versija bija gatava un sūtīju to novērtēt gan vokālistei, kura noreaģēja zibenīgi, gan pašam Sak Noel. Un tad notika tas, ko es vismazāk gaidīju: abi mākslinieki bija tik lielā sajūsmā par dzirdēto, ka sākām apsriest iespēju manu remiksu, ar pāris Sak Noel papildinājumiem, izdot oficiāli – kā maxi singla galveno versiju, klāt pievienojot Extended Mix dīdžeju vajadzībām, kā arī Rubi Rox “frīstailu”, no kā viss sākās. Šī versija tad pārtapa par Alternative Mix. Un tas vēl nebūt nebija viss – zibenīgi dzima ideja, ka Sak Noel ir jāuzaicina uzstāties Baltijā, un te nu ir iznākums – 14.februārī mēs kopā uzstāsimies Marijampolē, 15.februārī Ķēdaiņos, bet 16.februārī – Jurbarkas, Lietuvā. Savukārt 17.februārī, man būs tas gods Sak Noel iesildīt Somijas klubā “Maxine”, Helsinkos. Turklāt, pastāv iespēja, ka dziesmai būs arī videoklips. Vai Jūs spējat tam noticēt? Nu jau es arī sāku tam noticēt tā, pa īstam!”, sajūsmināti stāsta [Ex] da Bass.

Meklējiet Sak Noel x [Ex] da Bass x Rubi Rox singlu “Miami Freestyle” sākot ar 9.februāri, populārākajās mūzikas straumēšanas platformās visā pasaulē.

Dziesmas pagaidu AI video versija

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar