Kronis vasarai! Sestdien Tallinas ielas kvartālā septītais “Ezīšfests”

Jau šosestdien, 31.augustā no plkst. 17:00 līdz pat rītam, Tallinas ielas kvartālā norisināsies urbāni hipsterīgais festivāls “Ezīšfests”. Pasākums priecēs apmeklētājus ar līdz šim plašāko muzikālo programmu, kā arī īsfilmu izlasi, dažādām mākslinieciskajām un aktīvajām aktivitātēm. “Ezīšfests” aptvers gandrīz visu Tallinas ielas kvartālu gan iekštelpās, darbnīcās, bāros un angāros, gan kvartāla laukumos un sānieliņās. 

Programma ļaus ikvienam apmeklētājam izbaudīt festivāla gaisotni visa vakara un nakts garumā, jo uz vairākām skatuvēm kāps, mākslinieki, improvizatori, dīdžeji un vairāk nekā 20 mūziķi. To skaitā tādi izpildītāji kā “Baložu pilni pagalmi”, ansis, “Inokentijs Mārpls”, “Rīta stienis”,”Gapoljeri”, “Abra”, Miks Galvanovskis un daudzi citi. Viena no festivāla mūzikas skatuvēm atradīsies kvartāla bāra “Tallinas pagalms” 2.stāvā, kur 1:00 naktī uz skatuves kāps slepenais izpildītājs (secret act). Vairākas telpas no vakara līdz rītam ar dažādiem ritmiem pieskandinās diskžokeji. Savukārt ex STILS rezidencē skanēs hip hopa rīmes koncertos, bet no 2:00 naktī tur darbosies repa karaoke. 

Paralēli skatuves programmai ir sarūpēta arī plaša izklaides un mākslas programma. Sadarbībā ar Rīgas Starptautisko īsfilmu festivālu 2ANNAS, apmeklētājiem būs iespējams redzēt 2018.gada programmas un Eiropas Komisijas EUandME filmas. Tāpat būs iespēja noskatīties stendup izrādi “Rasisma robežas” ar aktieriem Ivaru Krastu un Mariju Linarti, “Teetree” imprivizācijas teātra priekšnesmumu. ikviens varēs radoši atvērties gleznošanas un zīmēšanas meistardarbnīcās, vai vienkārš atlaisties ērtajos zvilņos. 20:00 sāksies Lāčplēša novusa turnīrs, kuram reģistrācija norisināsies no 17:00, bet visa vakara garumā būs pieejamas dažādas aktivitātes. Par ballētāju apetīti gādās bārs “Ezītis miglā” kā arī citi street food ēdinātāji. Tikmēr meistarīgie bārmeņi viesus starp koncertiem atveldzēs ar spirdzinoši reibinošiem kokteiļiem.

Festivāla ieeja maksa ir 5 eiro. Pirmajiem 100 apmeklētājiem būs pārsteigums no atbalstītājiem – Chillout kokteiļiem. 

“Ezīšfestu” organizē bāra “Ezītis miglā” radošā komanda un šogad tas norisināsies 7. gadu, bet jau trešo gadu festivāls norisināsies ārpus Vecrīgas. Festivāla devīze ir “Kronis vasarai” un tā ir par godu vasaras noslēgumam. Četri “Ezīšfesta” pamatelementi ir mūzika, māksla, atpūta un izklaide.

Foto: publicitātei

TOP Komentāri

avatar