Uz “Balss maskā” skatuves kāps īpašais viesis – Astoņkājis

Svētdienas vakarā, Pirmo Lieldienu izskaņā, lielais minēšanas šovs “Balss maskā” gatavs pārsteigt ar jauniem pavedieniem un košiem priekšnesumiem. Un, kā zināms, uz tā skatuves uzstājas ne tikai dalībnieki, bet reizēm detektīviem un skatītājiem papildus minēšanas azartu sagādā īpašas maskas – viesi, kuru personības ir jāmēģina atminēt viena raidījuma ietvaros. Šoreiz tas būs lunkanais Astoņkājis.

Astoņkājis detektīvus šajā vakarā iepriecinās ar grupas “Eolika” dziesmu “Lielā zive”. Šova detektīvi pēc priekšnesuma bija ļoti samulsuši, jo dziesma ir gana vienkārša, lai to varētu nodziedāt jebkurš, taču tas, kā Astoņkājis dziesmu izpildīja, lika viņiem aizdomāties, ka zem maskas varbūt slēpjas pati Olga Rajecka. Aizvadītajā šova sezonā arī Astoņkājis, zem kura maskas slēpās dziedātāja Elza Rozentāle, dziedāja šo pašu dziesmu.

Pavedienos paslēpts tas, ka Astoņkājis reiz nolēmis doties pasaulē laimi meklēt un to arī izdarījis. Un no tālienes ieraudzīja, kas varētu citiem nest labu, atrotīja savas astoņas rokas un ķērās pie darba. Darba Astoņkājim ir pat ļoti daudz, jau pa gabalu jūt, kur kāds ziepes savārījis. Bet vispār Astoņkājis ir ļoti miermīlīgs.

Detektīvu minējumi par to, kurš slēpjas zem Astoņkāja maskas būs ļoti atšķirīgi. Bet kurš tad būs paslēpies šajā maskā? To uzzini jau šo svētdien, 31. marta vakarā, kanālā TV3 pulksten 20.30!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar