Dziedātājs Lauris Bankevics piedāvā jaunu dziesmu “Sprīdītis”

Dobelē dzimušais jelgavnieks Lauris Bankevics, kurš šī gada aprīlī debitēja ar dziesmu “Ko domā tu?”, nāk klajā ar savu otro radio singlu “Sprīdītis”.

Arī jaunā dziesma ir tapusi sadarbībā ar dziesmu autoru Gati Mūrnieku, kurš rakstījis dziesmas gan pats savai koncertprogrammai, gan tādiem māksliniekiem kā “Putnu balle”, Lauris Reiniks, Baiba Ozoliņa, Edvards Strazdiņš, Jenny May un Nikolajs Puzikovs. Dziesmas ierakstu studijā “Factory Sounds Studio” producējis Gints Stankevičs. Teksta video veidojis Ēriks Saksons.

Lauris par jauno dziesmu: “Mēs visi dzīvē vēlamies būt laimīgi un mīlēti, bet dzīves realitāte dažkārt ir pavisam citādāka, tādēļ meklējam savu ceļu uz laimīgo zemi, pārvarot dažādus šķēršļus. Es novēlu visiem, tāpat kā šīs dziesmas galvenajam varonim, aizvērt acis un savos sapņos nokļūt tur, kur sirds sitas visstraujāk.” 

Gatis Mūrnieks: “Laurim esmu uzrakstījis jau vairākas dziesmas un domāju, ka drīzumā tur sanāks vesels albums! Bet runājot par pašu dziesmu, tad jāsaka, ka mēs jau visi esam mazliet sprīdīši, kuri laiku pa laikam dodas meklēt laimi plašajā pasaulē, bet atrod to paši savās mājās.” 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar