Valsts prezidents: Kuldīgas novada uzņēmēju neatlaidība ir piemērs, ka Latvija var

28. jūlijā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs apmeklēja Kuldīgas novadu. Darba vizītes laikā Valsts prezidents tikās ar Padures un Rumbas pagasta kokapstrādes un lauksaimniecības uzņēmējiem, liellopu saimniecības īpašniekiem. Tāpat vizītes laikā E. Rinkēvičs tikās ar Kuldīgas novada domes deputātiem un Kuldīgas novada uzņēmējiem, kā arī apmeklēja Kuldīgas slimnīcu.

“Uzdrošinos apgalvot, ka gleznainais Kuldīgas novads ir Kurzemes sirds. Šodien bija iespēja tikties ar sīkstajiem un neatlaidīgajiem novada uzņēmējiem, kuri ar savu ikdienas darbu rāda lielisku piemēru citiem, ka Latvija spēj un var eksportēt preces un pakalpojumus ar augstu pievienoto vērtību. Vienlaikus no Kuldīgas novada uzņēmējiem saņēmu nepastarpinātu viedokli par vājo uzņēmējdarbības kreditēšanas politiku no Latvijas komercbanku puses un profesionālās izglītības apguves stiprināšanas nepieciešamību Latvijas reģionos. Tikos un saklausīju arī Kuldīgas slimnīcas vadības, ārstu un medmāsu bažas par medicīnisko pakalpojumu nepieejamību un kritisko medicīniskā personāla un atbalsta personāla trūkumu. Ceru, ka pavisam drīz arī Kuldīgas vecpilsēta tiks iekļauta UNESCO pasaules kultūras mantojuma pieminekļu sarakstā,” vizītes laikā sacīja Valsts prezidents E. Rinkēvičs.

Darba vizītes noslēgumā Valsts prezidents piedalījās Kurzemes NVO centra rīkotajā “Demokrātijas festivāla” brīvdabas pasākumā un sniedza intervijas medijiem.

Foto & video – president.lv

TOP Komentāri

avatar