«Clarity» – Terēzes Kalmanes un producenta EXVCT kopdarbs

Šonedēļ radiostacijās sākusi skanēt dziesma «Clarity» – talantīgā producenta EXVCT un uzlecošās dziedātājas un pazīstamās blogeres Terēzes Kalmanes (Tereze Kalman) sadarbības rezultāts. Kā uzsver abi mākslinieki, šis melodiskais «tehno» skaņu celiņš ar «gate» efektu atbilst mūsdienu mūzikas industrijas tendencēm, piedāvājot klausītājiem unikālu skaņas iegremdēšanu.

««Clarity» nav tikai mūzika, tā ir ceļojums dvēseles dziļumos. Dziesma skar svētuma tēmu, tajā iemiesojot ticības un neredzamo spēku idejas, kuras mēs visi vēlamies redzēt un saprast,» saka Terēze, savukārt EXVCT uzsver, ka, neraugoties uz acīmredzamu reliģisko tēmu trūkumu, jaunā dziesma aicina ikvienam aizdomāties par balsīm, kuras mēs dzirdam sevī – vai tās ir tikai mūsu prāta balsis vai kaut kas augstāks?

Producents EXVCT atklāj: ««Clarity» radīšana man kļuva par iedvesmojošu un neparedzamu procesu, jo, strādājot pie kompozīcijas, negaidīju, ka tai būs tik dziļa nozīme un jēga. Visi elementi salikās intuitīvi, un jau pāris stundu laikā tapa pilns dziesmas skaņu celiņš.»

Svarīga loma dziesmas radīšanā bija Terēzes Kalmanes balsij, kuru EXVCT raksturo: «Sākotnēji es uz mūsu sadarbību skatījos kā uz eksperimentu, taču Terēze ar savu pārsteidzošo vokālu pilnībā mainīja manu uztveri. Viņa nav tikai modele un influencere, bet arī neticami talantīga dziedātāja. Mūsu kopīgais darbs studijā pārsniedza visas gaidas!»

Dziesma «Clarity» tika ierakstīta «TheSoul Music», kas garantē tai simtiem miljonu auditoriju visā pasaulē. Turklāt skaņu celiņa izplatīšanu atbalsta «ReelMaker BEAT», kas nodrošinās tai vēl lielāku auditoriju.

EXVCT un Tereze Kalman cer saņemt atbalstu arī Latvijā, neraugoties uz to, ka dziesma ir angliski, kas dažreiz kļūst par šķērsli vietējām radiostacijām un publikai. ««Clarity» nav tikai mūzikas celiņš; tas ir starptautiskās atpazīstamības un radošā panākuma simbols, kas ir pelnījis mūzikas cienītāju uzmanību!» viņi teic.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar