Asins un acābolu punšs

Šogad šausminošā Visu svēto dienas priekšvakara ballīte plašā draugu lokā izpaliks? Nekas, ja esi Helovīna cienītājs, uzbur spoku nakts noskaņu tik un tā! Zemo cenu dzērienu un vīnu veikals AlkOutlet piedāvā divu spocīgu kokteiļu receptes.

Asins un acābolu punšs

Sastāvdaļas

2 l dzērveņu sulas

500 ml ingvera alus vai cita alus

250 ml degvīna

Konservētas līčijas

250 ml šķidruma no konservētu līčiju augļiem

Mellenes

3-4 lateksa cimdi, kas piemēroti saskarei ar pārtiku (ledus saldēšanai)

Pagatavošana

Vispirms pagatavojiet ledu – sapildiet cimdus ar ūdeni, aizsieniet cimdu atveri un sasaldējiet saldētavā (vislabāk to izdarīt jau dienu pirms punša pagatavošanas). Gatavojiet punšu – lielā bļodā samaisiet sulas, alu un degvīnu. Katrā līčijas ogas centrā ielieciet melleni – sanāks “acāboli”, kurus lieciet punšā. Izņemiet cimdus ar ledu no saldētavas, iemērciet siltā ūdenī uz 15 sekundēm un izņemiet ledu no cimdiem. Lieciet “sasaldētās rociņas” punšā. Baudiet spocīgā noskaņā!

Foto: Viktorija Kožemjakina

TOP Komentāri

avatar