Mūziķi Ei Fe un Kalle nodod klausītāju vērtējumam savu pirmo kopdarbu – dziesmu “Apstādini”

Dziedātāja Ei Fe (Anita Intaite) un grupas “Harta” līderis Kalle (Kārlis Kalvišs) ir apvienojuši spēkus, lai radītu savu pirmo kopdarbu – singlu “Apstādini”. Šī dueta dziesmas tapšana bija pavisam neplānota – abi mūziķi satikās “jam” sesijā un jau pēc pirmās sadziedāšanās reizes saprata, ka kopā jārada kaut kas īpašs.

“Man Kārļa grupa “Harta” patīk jau daudzu gadus. Kādu dienu, braucot kopā ar draugiem uz dziedātājas LP koncertu Siguldā, mēs klausījāmies grupas albumu, un mana draudzene teica, ka mums lieliski saskanētu balsis. Šis man palika prātā, un vēlāk nolēmu uzaicināt Kalli uz “jam” sesiju. Esmu priecīga, ka šis uzaicinājums ir rezultējies jaunā dziesmā,” atklāj Ei Fe.

“Dziesma sākās no muzikālā intro, kuru radīju, pirmo reizi satiekoties ar Anitu un iedvesmojoties no šīs tikšanās. Tālāk jau no tā intro, no tās sākumā uzšķiltās dzirksteles mēs kopīgi radījām dziesmu “Apstādini”,” stāsta Kalle.

Kā stāsta mūziķi, dziesma “Apstādini” atspoguļo gan spēcīgās sajūtas, kad esi iemīlējies, gan trauslumu, kādā esi, kad otram atklājies. Dziesmu producējis Jānis Narbuts no “White Wide production”, kurš strādājis arī pie tādām dziedātājas dziesmām kā “Nepieradinātā”, “Auksti” un “Paslēpes”. 

Pagājuśā gada nogalē dziedātāja Ei Fe izdeva albumu “Piedzīvot sevi”, kura prezentācijas pasākums notika Tallinas kvartāla Angārā. Albums stāsta par cilvēka iekšējo ceļojumu – gūtajām pieredzēm šajā pasaulē, apzināšanos un sevis pieņemšanu. Kā toreiz stāstīja māksliniece, tas ir ļoti personīgs, emocionāls un atklāts, līdz ar to arī  mūziķes līdz šim dziļākā izpausme, kurā dalījusies ar citiem. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar