Duets “Strazdiņš un Račs” publicē patriotisku dziesmu “Dzintara krellītes”

Brīvdienu duets “Strazdiņš un Račs”, kurā apvienojušies jaunais un daudzsološais latviešu kantrī mūzikas dziedātājs un dziesmu autors Edvards Strazdiņš un pieredzējušais mūziķis Guntars Račs, patriotu mēnesī nāk klajā ar savu visu laiku patriotiskāko dziesmu “Dzintara krellītes”.

Guntars un Edvards: “Šo nevajadzētu uztvert pārāk nopietni.”

Dziesmas mūzikas autors ir Edvards, bet dziesmas vārdus rakstījis Guntars. Ierakstu producējis Gints Stankevičs, ģitāru partijas ieskaņojis Edvards, bet kontrabasa partiju un solo ieskaņojis Norberts Skraucis. Dziesmas video veidojis Kaspars Kambars.

Dziesmas videoklipā meitenes lomā iejutās Marta Pušķe. Klipā redzamie dāsnie garāmgājēji: Klāvs un Līga Zemdegas. Paldies dzintara meistaram Jānim Pastniekam un krellīšu īpašniecei Ingai Ķuzei!

Šī ir jau otra dueta dziesma pēc nesen publicētās “Kad gribas vairāk”, kura jau paspējusi pabūt Latvijas Radio 2 nedēļas spēlētāko dziesmu pirmajā pozīcijā.

Tuvākās dueta uzstāšanās paredzētas: 10. novembrī atjaunotajā Korģenes saieta namā, 19. novembrī Rundālē un 25. novembrī Talsos.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar