Sāk izsniegt “Rīdzinieka kartes”

Lai saņemtu Rīdzinieka karti, klientam ir jāaizpilda pieteikums un kopā ar personu apliecinošu dokumentu jādodas uz klientu apkalpošanas centru. Pierakstīties vizītei klientu apkalpošanas centros, kā arī aizpildīt elektroniski anketu Rīdzinieka kartes saņemšanai ikviens interesents var arī mājas lapā www.rigassatiksme.lv.

Elektroniskā pieteikšanās:

jāaizpilda pieteikuma anketa Rīgas satiksmes mājas lapā (sadaļā Rīdzinieka karte), klāt jāpievieno fotogrāfija un elektroniski jānosūta Rīgas satiksmei;

anketā jānorāda klientu apkalpošanas centra adrese, kurā persona vēlas saņemt Rīdzinieka karti;

no 1.decembra Rīdzinieka karti varēs saņemt anketā norādītajā klientu apkalpošanas centrā. Ja anketa tiek aizpildīta pēc 1.decembra, Rīdzinieka karte tiks izgatavota piecu darba dienu laikā un to varēs saņemt anketā norādītajā adresē bez rindas.

Personīgi ierodoties klientu apkalpošanas centrā:

dodoties uz klientu apkalpošanas centru, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments. Lai process noritētu raitāk, ieteicams Rīgas satiksmes mājas lapā (sadaļa Rīdzinieka karte) iepriekš aizpildīt anketu. Savukārt klientu apkalpošanas centra vizītei var pierakstīties pa tālruni 80001919 vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv;

uz vietas tiks izgatavota Rīdzinieka karte, kurā varēs ielādēt biļetes ar atlaidi un no 2014.gada 1.janvāra izmantot sabiedriskajā transportā.

TOP Komentāri

avatar