Multimediālās izstādes “FOTO/SINTĒZE” atklāšanas pasākums iedegs radošo gaismu Vagonu zālē

Svētdien, 3. decembrī, plkst. 18.00 kultūras telpā Vagonu zāle (Vagonu ielā 21, Rīgā) notiks jauno foto un video mākslas autoru radošo projektu izstādes “FOTO/SINTĒZE” atklāšanas pasākums ar pašu izstādes autoru prezentācijām, cilvēku gaismas simbiozei veltītām mākslas performancēm un divu uzlādējošu grupu uzstāšanos pasākuma noslēgumā. 

Izstādi “FOTO/SINTĒZE” veido viens LKA Latvijas Kultūras koledžas multimediju producēšanas un četri foto un video producēšanas topošie absolventi un viņu draugi, lai ar četrām dažādām ekspozīcijām pieteiktu sevi, kā jaunos nozares profesionāļus, un iedvesmotu ikvienu izstādes interesentu gada tumšākajā periodā arī pašiem iedegt sevī radošo gaismu un vairot to tālāk pasaulē. 

Izstādē būs apskatāma Ketijas Keitas Krastiņas zīmola “2K³” Minecraft spēles atribūtika un iespēja ar to nobildēties tematiskā fotostūrī; Katrīnas Karlsones fotoizstāde “Dzīvā glezna”, kurā savienota glezniecība, mode un fotomāksla vienotā simbiozē; Zandas Stabiņas foto un video izstāde “CILVĒKS. SPORTS. EMOCIJAS.”, kas pievērsīs uzmanību sportistu ikdienai un to iekšējai pasaulei; kā arī Emīla Siliņa veidotā neatkarīgās filmu studijas “Uniko Films” jaunākās pilnmetrāžas “Cilvēcības kods” projekta prezentācija, kurā ietilps tematiska filmas ekspozīcija, tīzera pirmizrāde un radošās komandas uzstāšanās. Atklāšanas pasākumu papildinās arī vienojošs gaismas stāsts ar dejas performancēm, mūziku un gaismu šovu. 

Vakaru noslēgs jaunās un daudzsološās grupas “Smaržo pēc lietus”, kā arī “The Cure” tribute band “The Imaginary Boys” koncerts. 

Ieeja izstādē ir par ziedojumiem skaidrā naudā jauno autoru radošās darbības atbalstīšanai. 

Izstāde būs apskatāma arī no 4. līdz 6. decembrim plkst. 14.00-19.00 Vagonu ielā 21, otrajā stāvā. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar