Neauglības ārstēšanas kampaņai saziedots 1,5 tūkstotis eiro

Neauglības ārstēšanas kampaņas rīkotāja biedrība „Taureņa efekts” un atbalstītāji aicina ikvienu Latvijas ģimeni, kam ir grūtības ar bērniņa ieņemšanu, nepadoties, neatmest cerības, bet pieteikties kampaņai, aizpildot veidlapu klīnikas EGV mājaslapā.

Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, divos gados finansiālais atbalsts pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts jau 17 ģimenēm, no kurām viena šāgada 16.martā sagaidījusi savu ilgi loloto bērniņu. „Jautājumi, kas saistīti ar ģimenes plānošanu, mūsu sabiedrībā ir ļoti intīmi, īpaši, ja rodas kādas problēmas un nepieciešama medicīniskā palīdzība. Tāpēc ļoti novērtējam katras ģimenes uzticēšanos kampaņai un mums, mediķiem, šī delikāta jautājuma risināšanā,” atzīst Artūrs Sondors, Klīnikas EGV, kas arī ir viena no galvenajām kampaņas atbalstītājām, direktors un operējošais ginekologs.

 

Neauglības ārstēšanas kampaņa ilgst no 2013.gada pavasara, un tās mērķis ir vērst Latvijas sabiedrības uzmanību uz reproduktīvās veselības jautājumiem un to risināšanas iespējām, kas tiešā veidā ir saistīts ar demogrāfijas situācijas veicināšanu valstī.

 

TOP Komentāri

avatar