X Faktora dalībnieki pauž gatavību šova 3. tiešraidei

Savam trešajam tiešraides iznācienam gatavojas 8 palikušie X Faktora ceturtās sezonas finālisti, kas jau rīt, 21. novembrī, plkst. 20.00 kāps uz skatuves, lai izpildītu dziesmas, kas viņiem visvairāk saistās ar valsts svētkiem.

Pēc X Faktora 2. tiešraides noskaidrojās, ka dalību šovā turpina Grēta Grantiņa, Deniels Bērziņš grupa “We”, Olga Palušina, Viktors Buntovskis, Diona Liepiņa, Eduards Rediko un Edgars Kārkliņš. Savukārt skatītāji un žūrija nolēma, ka šovs ir jāpamet Loretai Klibiķei un grupai “Audiokvartāls”. 3. tiešraidē atlikušie dalībnieki izpildīs tādu Latvijas komponistu un izpildītāju dziesmas, kā Imants Kalniņš, Uldis Stabulnieks un Mārtiņš Freimanis. Tāpat arī dzirdēsim virkni ārzemju izpildītāju dziesmas, kā piemēram –Bruno Mars, Ed Sheeran, Beyonce un citu.

“Šonedēļ izpildīšu īpašu dziesmu, kuras vēstījumu ne visi līdz galam saprot, tomēr tā katru gadu ir būtiska šo svētku sastāvdaļa. Tas, ko varu pateikt par dziesmu – tā ir ļoti patriotiska un atbilstoša raidījuma tematikai. Galvenais vēstījums, ko vēlos ar šo dziesmu nodot skatītājiem – mīliet un sargājiet to, kas ir jūsu,” novēl X Faktora 4. sezonas skatītāju iemīļotais Viktors Buntovskis.

TOP Komentāri

avatar