Nikolajs Puzikovs pārskaņo leģendāro Zodiaka hitu par rozēm

Dziedātājs un joprojām arī policists Nikolajs Puzikovs jaunā versijā ieskaņojis leģendārās grupas “Zodiaks” vienu no populārākajām dziesmām “Manas mīļākās puķes”. Ar šo Jāņa Lūsēna dziesmu “Zodiaks” un soliste Maija Lūsēna piedalījās populārajā dziesmu aptaujas “Mikrofons” 1991. gada konkursā un ieguva sesto vietu. Pēc tam grupa līdz pat 2023. gada atgriešanās atvadu turnejai šajā sastāvā vairs nebija uzstājusies. 

Dziesmas jaunās versijas ierakstā piedalījušies izcili latviešu mūziķi – bundzinieks Artis Orubs, vokāliste Dināra Rudāne, ģitārists Andrejs Meļņikovs un basģitārists Edvīns Ozols.

Dziesmu producēja un taustiņu instrumentus ieskaņoja Artūrs Palkevičs. Miksēja Jānis Kalve. Ierakstu izdod “Izdevniecība MicRec”.

Nikolajs: “Dziesma tapa pavisam spontāni, sākotnēji tā bija tikai ideja, jo arī es jau sen esmu vēlējies pārdziedāt kādu leģendāru latviešu hitu. Ieraksta procesā pieaicināju producentu Artūru Palkeviču, ar kuru esmu ilggadēji  sadarbojies. Mana ideja bija šo latviešu popmūzikas pērli padarīt par skaistu balādi. Zodiaks darbojās jau atmodas laikā, un tas ir laiks, kad es piedzimu. Pie šīs dziesmas ir izaugušas jau divas paaudzes. Bet labas dziesmas dzīvo mūžīgi. Ceru, ka tā sagādās pozitīvas emocijas tiem, kuri turpina svinēt svētkus. Rozes arī man ir mīļākās puķes un tās es dāvinu tikai īpašos mirkļos.” 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar