Šovā “Balss maskā” tiek atmaskots Kokteilis un Lūsis

Svētdien, 14. aprīlī, uz muzikālā šova “Balss maskā” skatuves kāpa seši koši dalībnieki trīs dueļos – Planēta un Lapsa, Princese un Slaims, kā arī Sirds un Kokteilis. Šoreiz viņi izpildīja pavasarīgi priecīgas dziesmas, kuras lieliski papildinātu jebkuru ballīti. Tāpat šajā raidījumā piedalījās īpašais viesis, kas slēpās zem Lūša maskas. Raidījuma izskaņā detektīvi vienojās, ka pienākusi kārta atmaskot krāšņo Kokteili, zem kura maskas bija paslēpusies aktrise Karīna Tatarinova.

Karīna šajā vakarā skatītājus priecēja ar angļu rokrgrupas “Chumbawamba” dziesmas “Tubthumper” izpildījumu, kas iekustināja arī detektīvu krēslos sēdošos. Tomēr neviens no detektīviem šo nedēļu laikā nebija aizdomājies, ka zem maskas varētu slēpties tieši viņa. Mārtiņš Spuris un Samanta Tīna šajā vakarā minēja, ka tā varētu būt aktrise Elīna Bojarkina, Baiba Sipeniece-Gavare pieļāva, ka zem maskas paslēpies mūziķis Ralfs Eilands, bet Krivenchy bija pārliecināts, ka zem maskas atrodas mūziķis Jānis Pētersons.

“Šī ir tā retā reize, kad es uz skatuves mānu skatītājus, jo mums tomēr uz skatuves jābūt patiesiem,” pēc maskas noņemšanas atzina Karīna. Detektīvi bija patiesi pārsteigti par to, ka zem maskas paslēpusies Karīna, jo šajā sezonā viņas vārds vēl nebija nosaukts, lai gan aizvadītajās sezonās detektīvi viņas vārdu minējuši bieži.

Šķetinot Kokteiļa pavedienus, skatītāji uzzināja, ka tik daudzveidīga kā kokteiļa garšu palete ir arī aktrise Karīna Tatarinova, kas iejutusies neskaitāmās unikālās lomās gan uz skatuves, gan TV. Karīna ir absolvējusi kordiriģentu nodaļu un labprāt skrien vējiem līdzi, jo ir no vēju pilsētas – Liepājas. Aiz bizes gan labāk viņu neraustīt, lai gan bizes Karīnai nav svešas, jo labi atceramies viņu Pepijas Garzeķes lomā. Karīna ir liela kalnos kāpēja, taču kalniem vajag ieplānot laiku – viņas kalendārs ir cieši saplānots ar izrādēm un pasākumiem. Iespējams kādam Karīna labi palikusi prātā kā Margarita no seriāla “Viņas melo labāk”.

Kokteiļa maska nebija vienīgā, kas šajā vakarā krita. Kā vakara zvaigzne šajā vakarā uzstājās inteliģentais un atraktīvais Lūsis, zem kuras maskas iepriekš slēpās basketboliste Gunta Baško. Šoreiz Lūša tēlā iejutās “Prāta Vētras” menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa, kura izpildīja dziedātājas Nena dziesmu “99 Luftballons”, dziesmu vācu valodā izvēloties apzināti, lai detektīvi nevarētu viņu atminēt.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar