Purple Negative publicē otro videoklipu no gaidāmā debijas albuma

Alternatīvā roka grupa „Purple Negative” nāk klajā ar dziesmas “We Hope It’s a Son” videoklipu. Dziesma ir otrais singls no 25. martā gaidāmā debijas albuma “Megabee”.

“We Hope It’s a Son” ir tiešs pretstats gaidāmā albuma pirmajam singlam “Megabee” – gaišo un rotaļīgo noskaņu nomaina tumšāka un dusmīgāka atmosfēra gan vizuāli, gan tematiski. Dziesma “We Hope It’s a Son” ir negants kliedziens pret stereotipiem par sievietes lomu sabiedrībā – “Es neesmu robots, es neesmu mašīna, man ir savs ķermenis un izvēle pār to”.

Debijas albumu “Megabee” grupa klausītājiem nodos 25. martā. Albums “Megabee” stāsta par cilvēka lielo un dzēlīgo ego, kuru klausītājs izzinās 10 dziesmu garumā. Dziesmās būs dzirdams alternatīvā roka, psihedeliskā un punk roka žanru apvienojums.

Albumu “Megabee” grupa ierakstījusi studijā “Gateris”, Jāņa Kalvāna vadībā.

„Purple Negative” ir alternatīvā roka grupa no Rīgas, kura aktīvi koncertē jau no 2018. gada. Klausītāju atzinību guvusi ar singliem “Fluorescent Lights” un “Your Ignorance”, kā arī līdz šim ir publicējusi divus EP “SOAP” un “Happy”. Grupas sastāvā spēlē Elīza Daine, Roberts Gromovs, Rūdolfs Roļskijs un Emīls Lapiņš.

„Purple Negative” aicina uz debijas albuma „Megabee” prezentācijas koncertu 6. aprīlī koncertzālē “Vagonu Hall”.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar