Kreisais Krasts izdod uzmundrinošu un motivējošu dziesmas “Pacel rokas” videoklipu

Hip-hop apvienība Kreisais Krasts 17. septembrī Andrejostas kvartālā prezentēja savu jauno – neplānoto albumu “Krasta FM”, kas tapis pandēmijas laikā. Albuma dziesma “Pacel rokas” cilvēki ļoti atzinīgi novērtējuši Youtube un Spotify, tāpēc apvienība izdod dziesmas video uzmundrinot cilvēkus nepadoties šai izaicinošajā un smagajā pandēmijas laikā.

21. septembrī skaļākā hip-hop apvienība Kreisais Krasts klajā laida albumu ar nosaukumu “Krasta FM”, kas pieejama visās straumēšanas platformās. Punkts uz I (Ingus Šusts): “..Albums radīts galvenokārt trijos pandēmijas “lockdown” mēnešos. Lai gan pagājis tikai gads no iepriekšējās relīzes, taču var just katra dalībnieka izaugsmi kopš tās. Šis albums ir nedaudz piezemētāks un vairāk nobriedušāku skatījumu uz dzīvi un vērtībām!..”

Dziesma “Pacel rokas” šobrīd ir klausītākais skaņdarbs, kurš bez videoklipa jau ir sasniedzis 100 000 klausījumu vietnē YouTube. Dziesmas izpildītāji ir Kreisā Krasta reperi – Kaizers, Elfs un Deniss. Bīts pieder Kaizeram un Pēterim Upelniekam, bet dziesmas ieraksts/mix/master veica Punkts uz I @KK Studija. Kas svarīgi, reperis Elfs ar šo dziesmu oficiāli aiziet no sava skatuves vārda un turpmāk viņa daiļrade būs zem Tala vārda. 

Deniss par dziesmu: “..Dziesma vēsta par 3 dažādiem stāstiem, atspoguļojot pagātnes dēkas, kurās ir gan atkarības, gan dzīves līkloči, gan attiecību strupceļš. Gluži tāpat kā dzīvē – arī dziesmā analoģiski tiek atainoti emocionālie kāpumi un kritumi!..” 

Kreisā Krasta albums tapa pandēmijas laikā, tāpēc tieši šī dziesma ir kā uzmundrinājums latviešiem šai ierobežojumu laikā. Caur dziesmas “Pacel rokas” reperi Kaizers un Elfs (Tala) dalās ar savu pieredzi un stāsta gaitā mēģina saprast vai var atrast tādu dzīves ceļu, pa kuru ejot nav iespējams kļūdīties. Bet mūziķis Deniss Stepanovs dziesmā stāsta par laika posmu, kurā ir bijis attiecībās ar kādu meiteni, kuras tagad gan ir pajukušas. Viņš saka: “..Kontakts mums nav pazudis – mums arī šobrīd ir labas attiecības, tieši tāpēc viņa piekrita piedalīties mūsu klipā. Mēs turpinām atbalstīt viens otru – tā kā es pats esmu profesionālis jauktajā cīņas mākslā jeb MMA (Mixed martial arts), tad pašlaik palīdzu viņai apgūt pašaizsardzību!..”

Dziesmas piedziedājums ir kā buramvārdi, kas rosina pozitīvas emocijas, kas palīdz mums pašiem un iespējams var palīdzēt arī kādam citam: “..Pacel rokas it kā debesīs ir dimanti un es Tev varu palīdzēt tur pirmam tikt. Simtiem ceļu un es eju pa tiem visiem, viss ko man vajag ļauj man roku pēc tā izstiept!..”

Apvienība vēlas pateikt lielu paldies par atbalstu personīgi Ivaram Toroni un video veidotājam Tomam Auziņam. Paldies arī make-up māksliniecei Melisai Kimberlijai Apelei. Publicitātes foto – Diāna Vaidere.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar