Dziesma “Motors” grupas “Harta” izpildījumā

Deviņus gadus pēc dziesmas pirmatskaņojuma, grupa Harta piedāvā klausītājiem svaigi ierakstītu versiju dziesmai Motors, ko pirmoreiz izdeva 2011. gadā, tolaik vēl zem Burned In Blizzard karoga.

“Jautājumu “Kad tad spēlēsiet Motoru?” esam dzirdējuši diezgan bieži pēdējā laikā un, godīgi sakot, mums pašiem šī dziesma ļoti patīk un esam gatavi to beidzot darīt, bet lai tam būtu arī kārtīgs pamats un mūsu faniem būtu kas svaigs, ko paklausīties, nolēmām izmantot karantīnas situāciju (#paliecmājās), lai nedaudz izklaidētos un dziesmu ierakstītu no jauna, izmantojot attālinātās ierakstīšanas tehnoloģijas,” vēsta grupa.

Dziesmas teksta pamatā ir Imanta Ziedoņa dzejolis, bet mūzika sarakstīta kāda konkursa vajadzībām. “Atceros, ka šī bija pirmā dziesma, kuru mēs uzrakstījām tikai lasot tekstu un mēģinājuma telpā domājot, kā šajos vārdos ielikt spēku un jaudu, pārējais materiāls mums parasti top secībā – mūzika – vārdi,” saka basists Rolands.

Singla vāciņa autors ir grupas ģitārists Toms Krēsliņš: “Kopš šī gada sākuma katru dienu izveidoju vienu plakātu, kuru publicēju savā Instagram profilā. Pateicoties tam, īsā laika periodā esmu spējīgs izveidot plakātus par jebkādu tēmu. Singla Motors vāciņa bilde vēlējos radīt ”Swiss design” stilā, kā arī piejaukt nedaudz “Grunge” noskaņu, kas ļoti labi piestāv Motoram. Ar melnbalto toni un vienu krāsu nevar kļūdīties.” Sekojiet Tomam Instagramā @kreslinst!

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar