Brīvrunu virtuozs, reperis Burlax izdod albumu “Dvēseles izpēte”

Viens no “Ghetto Games” brīvrunu batla 2022.gada līderiem un “Ghetto Games” gada balvas laureāts, reperis Burlax (īstajā vārdā Olafs Aleksandrs Skulte), nupat izdevis klausītāju ilgi gaidīto albumu “Dvēseles izpēte”.

”Dvēseles izpēte” ir muzikāls projekts, ar kura palīdzību cenšos pavēstīt saviem klausītājiem, ka esmu ceļā uz sevis labāko versiju. Lai līdz tam nonāktu, ir smagi jāstrādā.  Es klausītājam cenšos nosūtīt vēstījumu, ka esmu tieši tāds pats cilvēks kā viņi. Arī man ir personības problēmas, bet esmu pietiekami gudrs, lai to atzītu un censtos sevi uzlabot. Katru rītu es mostos, lai būtu arvien labāka sevis versija – labāks dēls savai mammai, labāks vecākais brālis, labāks dzīvesbiedrs savai sievietei, labāks mūziķis saviem klausītājiem u.t.t.,” norāda reperis Burlax. Viņš arī atzīst, ka rakstot šo albumu, kas viņa sirdij ir ļoti tuvs, viņš ir ieguvis atziņu – jo vairāk tu pie sev apkārt notiekošā vaino sevi nevis kādu citu, jo spēcīgāka kļūst tava personība.

Albums sastāv no septiņām kompozīcijām, kas atspoguļo mākslinieka personības izaugsmi. “Dvēseles izpētē” dzirdami tikai trīs viesmākslinieki – dziedātājas Krisy (Kristiāna Skudrupa) un Samanta Balcere, kā arī viens no hip hop apvienības “Avangards” reperiem – Brālēns (Edgars Klindžāns). Par albuma dziesmu ierakstu un apstrādi parūpējies “Avangards” skaņu inženieris un producents Jezups (Jāzeps Žogla), savukārt albuma vāka dizainu veidojis Eduards Žiborkins (Ziborkishdesign). Burlax albums “Dvēseles izpēte” pieejams visās populārākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Burlax ir 20 gadus vecs reperis, kurš savu muzikālo darbību aizsācis 2020. gadā un nāk no Jelgavas. Plašāk zināms no projekta ”Ghetto Games” rīkotajiem brīvrunu batliem, kur jaunais mākslinieks piedalījies divus gadus pēc kārtas un 2022.gada vasarā guvis uzvaras un palicis nepārspēts trijās no četrām ”Ghetto Games” brīvrunu sacensībām. Aizvadītā gada nogalē reperis ieguvis arī “Ghetto Games” gada balvu nominācijā “Gada atklājums brīvrunā”. Burlax līdz šim ir izdevis divus studijas albumus – ”Ziemas blūzs” un ”Tam tā jānotiek”. Strādājis ar tādiem māksliniekiem kā DJ Krii, Steps, Packman, xantikvariāts u.c. Reperis cilvēku simpātijas ieguvis ar savu dzēlīgo attieksmi un patiesumu, ko pauž dziesmu tekstos.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar