Madara Dzintara piedāvā jaunu dziesmu “Lietus”

Madara darbojas vairākos projektos, viņas vārds kļuva pazīstamāks, pēc veiksmīgās parādīšanās TV šovā “XFaktors”. Madara darbojas vairākos projektos kā bekvokāliste (MESA, Latvijas Radio Bigbends, MUSIQQ), dzied Rīgas Gospelkori un ir viena no Radio Trio dalībniecēm, kas šobrīd aktuāli koncertē, pēc nesen veiksmīgās parādīšanās TV šovā XFaktors.

Madara jau vairākus gadus, paralēli citiem projektiem, raksta savu mūziku: “Mūzika man ir kā sava veida terapija, kuras laikā, ieliekot sajūtas vārdos, atklājas pavisam jaunas patiesības, kuras citādākā ceļā nav iespējams atklāt.”

Dziesma “Lietus” ir personisks stāsts, saruna par laika spēku, mīlestību un piedošanu. Tajā dzirdamas lietus skaņas no ieraksta agrā maija rītā, pašā Rīgas centrā, kad nav saklausāma neviena lieka skaņa, un, aizverot acis, liekas, ka varētu atrasties kaut kur tālu, ārpus pilsētas. Lietus dziesmā simbolizē tādu, kā attīrīšanos un pārmaiņu vēstnesi.
Dziesmas mūzikas un vārdu autore ir Madara, ierakstā piedalījies Artūrs Dzintars – ģitāra, Pēteris Upelnieks – bass, mix un master.
Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar