Atsāk adījumu akciju Ukrainas aizstāvju atbalstam – īpaši nepieciešams ziedot zeķes, cimdus, šalles un cepures

Biedrība Tavi draugi sadarbībā ar Latvijas Pastu un biedrību Mēs Iecavai atsāk akciju Adījumi Ukrainas atbalstam, lai, tuvojoties aukstajam un drēgnajam laikam, turpinātu sniegt tik nepieciešamo palīdzību Ukrainas karavīriem frontē. Aicinām Latvijas iedzīvotājus ziedot visa veida un izmēra adījumus – jo īpaši nepieciešami silti cimdi, šalles, cepures un zeķes. Adījumus no šā gada 1. novembra līdz 2024. gada 1. februārim bez maksas iespējams nodot visās Latvijas Pasta nodaļās. 

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā šī jau ir ceturtā akcija Adījumi Ukrainas atbalstam, kas ar biedrību Mēs Iecavai un Tavi draugi iniciatīvu norisināsies trīs mēnešu garumā, no 1. novembra līdz 2024. gada 1. februārim. Tuvojoties ziemai, nepieciešamība pēc siltiem adījumiem, jo īpaši karavīriem frontē, pieaug, tāpēc arī šīs akcijas ietvaros aicinām adīt visa veida izmēru cimdus, šalles, cepures un zeķes tieši pieaugušajiem. 

Biedrības Tavi draugi pārstāve Beāte Bēvalde: “Liels paldies ikvienam, kurš iesaistās un iesaistīsies akcijā Adījumi Ukrainas atbalstam! Tas ir veids, kā varam paust atbalstu un sniegt praktisku iespēju karavīriem sasildīties – tuvojas ziema, aukstais laiks frontē ir ļoti skaudrs, tāpēc ikkatrs adījums tiek novērtēts un ir ļoti gaidīts.”“Kampaņa Adījumi Ukrainas atbalstam ir daudz vairāk nekā sadarbība šo ziedojumu piegādē, tā ir iespēja arī Latvijas Pasta komandai paust nenogurstošu atbalstu iedzīvotājiem Ukrainā. Mūsu kolēģu vidū ir čakli adītāji, kas sirsnībā uzadījuši simtiem pāru zeķu, cimdu un citu adījumu, kā arī turpina to darīt, lai kaut nedaudz atvieglotu spiedīgos apstākļus, kādos atrodas Ukrainas aizstāvji. Aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju pievienoties, ziedojot un daloties informācijā par šo akciju, lai vairotu līdzcietību un palīdzētu tiem, kam tas vajadzīgs visvairāk,” pauž Latvijas Pasta valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare.

Tāpat kā līdz šim, adījumus bez maksas iespējams nodot visās Latvijas Pasta nodaļās.

Latvijas Pasts akcijā ziedotos adījumus nogādās biedrībai Tavi draugi Rīgā, Ventspils ielā 50, k-3, no kurienes tos transportēs uz Ukrainu. Uz paciņas ar pasta nodaļā nododamo adījumu jānorāda: Akcija Adījumi, EKSPRESPASTS, Ziemeļu iela 10, Mārupes novads

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā norisinājušās jau trīs adījumu akcijas Ukrainas atbalstam. Pēdējā no tām sadarbībā ar Latvijas Pastu noritēja no 2023. gada februāra līdz martam. Latvijas iedzīvotāji akcijas laikā ziedoja un pasta nodaļās nodeva 9600 kilogramu adījumu, kurus biedrība Tavi draugi sašķiroja un nogādāja Ukrainas iedzīvotājiem. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar