Leģendārie “Camouflage” uzstāsies Palladium koncertzālē

Šī gada rudenī, 23. novembrī, koncertzālē “Palladium”, tūres “Rewind To The Future And Goodbye” ietvaros, viesosies leģendārā sintpopa grupa no Vācijas “Camouflage”. Baltijas valstis ir vienīgās, kurās apvienība šogad koncertēs ārpus Vācijas robežām. “Camouflage” ir slaveni ar tādiem hitiem kā “Love Is a Shield”, “The Great Commandment”, “Strangers Thoughts”, “One Fine Day”, “Me and You”, “The Pleasure Remains” un citiem.

Grupas “Camouflage” dalībnieki komentē: “Grupas darbības pārtraukums kopš 2016. gada sākotnēji radīja vēlmi svinēt mūsu 40 gadu jubileju kā “Camouflage” – 40 gadi mūzikā, video un bildēs, daloties šajās atmiņās ar jums visiem. Taču, runājot par to sīkāk, sapratām, ka tūrei vajag vairāk nekā tikai skaistumu, panākumus un sajūsmu. Tajā noteikti ir jābūt jaunām dziesmām un jaunam saturam, ne tikai atmiņām un arhīva materiāliem. Mēs nebūtu “Camouflage”, ja nepieņemtu jaunus izaicinājumus. Ar visu grupu atsāksim darbu studijā un smelsimies iedvesmu jaunām dziesmām, lai jau šogad varētu atjaunot “Camouflage” darbību pavisam jaunā un svaigā veidolā. Mēs uzskatām, ka tikai tad ir jēga doties tūrē, jo tikai tā var sapludināt pagātni, tagadni un nākotni, un mēs varam piedāvāt jums jaunu konceptu, kas sniedz jums un mums tādu izpildījuma kvalitāti, kādu mēs visi sagaidām no šīs tūres.”

“Camouflage” dibināta 1983. gadā, un Latvijā viesosies trešo reizi, iepriekš koncertējot 13 gadus atpakaļ – 2006. un 2011. gadā. ‘Camouflage” ir starp pasaulē slavenākajām sintpopa grupām, tādām kā “Depeche Mode”, “Erasure”, “Pet Shop Boys”, “a-ha”, “OMD” un citām šī mūzikas žanra leģendām. Slavenākie grupas albumi ir “Methods of Silence” (1989), “Voices & Images” (1988) un “Sensor” (2003). Arī jaunākais grupas albums – “Greyscale”, kas tika izdots 2015. gadā, sasniedza augsto 14. vietu Vācijas albumu topā. Grupa, savas koncerttūres “Rewind To The Future And Goodbye” ietvaros, uzstāsies 23. novembrī koncertzālē “Palladium”.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar