Arī šovasar norisināsies festivāls ««Apvedceļš» svin Strenčos»

Turpinot pērn aizsākto tradīciju, 5. augustā plkst. 18.00 Strenčos, pludmalē pie Gaujas, turpināsies grupas «Apvedceļš» jubilejas festivālu vasara ar koncertu ««Apvedceļš» svin Strenčos». 

Jubilejas pasākumā, kura vadība uzticēta populārajam dziedātājam Mārtiņam Kanteram, piedalīsies gan pasākuma vaininieki – grupa «Apvedceļš», gan viesi: «Zelta kniede», «Klaidonis», «Dakota», grupas «Credo» solists Guntis Veits un dziedātājs Ainārs Bumbieris. Pēc koncerta sekos vētraina nakts ballīte ar DJ Japāni.

«Apvedceļa» dalībnieki saka: «Tā kā pērn aizsāktā tradīcija – festivāls Strenčos pie Gaujas – guva patiešām lielu atsaucību, nolēmām to turpināt. Tādēļ arī šovasar esam nolēmuši sapulcināt savus un draugus un skatuves kolēģus, lai klausītājiem sarūpētu īstu zaļumballes atmosfēru. Tā būs īsta draugu ballīte, jo dzīve ir jāsvin! Tāpēc vienkopus pulcēsim klausītāju iemīļotākās grupas, kas neļaus deju grīdai atdzist labākajās latviešu mūzikas tradīcijās. Uz tikšanos!»

Biļetes uz festivālu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā, kā arī darba dienās – Strenču Kultūras centrā (Baznīcas ielā 2) un Klientu apkalpošanas centrā (Rīgas ielā 7).  Pirmās 200 biļetes maksās 13 EUR, pārējās – 15 EUR, bet pasākuma dienā – 20 EUR.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar